Celeb

Csak színlelték a boldogságot: Zokogott csapodár férje miatt Novodomszky Éva

kbv, D. A.

2018. június 6. szerda 05:00

<p>A műsorában sokféle és sokrétű családi problémával találkozott, miközben a saját házassága is romokban hevert. Novodomszky Éva csak másfél évvel a szétköltözés után tudott először a szakításról nyilatkozni.</p>

Mindig mosolyog, kifejezetten szereti és érti a viccet – ránézésre senki sem gondolta, hogy Novodomszky Éva, miközben a képernyőn jókedvű, súlyos családi drámát él meg. Kedden azonban a Nők Lapja legfrissebb számából kiderült: az MTVA csinos műsorvezetője már másfél éve külön él olasz származású férjétől, két gyermekének édesapjától, Salvo Sgoritól. A hírre kevesen számítottak, a kiegyensúlyozott műsorvezető és egykori szerelme annak idején óriási, országokat átszelő akadályokat küzdött le egymásért.

Megcsalás lehet a háttérben?

A válás ténye ugyan megdöbbentő, de nem akkor, ha tudjuk a részleteket. A Bors egyik olvasó-riportere két évvel ezelőtt, nyáron már eljuttatott pár képet a szerkesztőségünkbe, amelyen Salvo hevesen udvarolt egy hölgynek. Akkor felkerestük Évát az MTVA sajtóosztályán keresztül, ám amikor megtudtuk, hogy a hírre a műsorvezető zokogva rohant ki a stúdióból – tekintettel a két kisgyerekre és a családra –, nem jelentettük meg a cikket.

Nem sokkal később Éváról és Salvóról, kapcsolatukról és boldog házasságukról több cikk is megjelent azt bizonygatva, nincs itt semmi baj. Ám hiába a görcsös igyekezet, a dátumokat összerakva nagyon úgy tűnik, Éva képtelen volt megbocsátani a félrelépést.

Rettenetes fájdalom

Mostani nyilatkozata is arról árulkodik, nem szimpla elhidegülésről van szó, Éva maga is bevallja, mérhetetlenül megviselték a történtek. 

– Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz idő­szaknak vége – árulta el a Nők Lapjának, hozzátéve: válófélben vannak, bár ez a jogi megnevezés nem illik a jelenlegi állapotukra, mert a válási papírokat nem adták be.

Kerestük Évát ismét, de azt mondta lapunknak, lezárta ezt az időszakot az életében, nem szeretne nyilatkozni ­többet.

Országokat átszelő szerelem

Pedig tényleg idilli kapcsolat volt az övék. A szicíliai férfi hosszú hónapokig udvarolt Évának, majd vállalta, hogy az addigra idehaza híressé vált műsorvezetőért hazáját is elhagyja. Azok után, hogy Salvo belement a költözésbe, 2003-ban Olaszországban összeházasodtak. Ezután 2004-ben megszületett Christiano, 2010-ben Marco, sőt 2016-ban Éva még arról nyilatkozott lapunknak, szívesen vállalna egy kislányt is. 

Éva a saját bevallása szerint mindig is a sötét hajú, sötét szemű, mediterrán típusú férfiakra kapta fel a fejét. Anyagilag is tökéletes páros voltak: közösen nyitották Salvo első mediterrán éttermét, amely ugyan csődbe ment, de talpra álltak, és másodikként egy koktélbárt is üzemeltettek, ahol még Éva is beállt  néha segíteni a pultba.

További cikkek

Változás

Tükörbe merek nézni! – rá sem lehet ismerni az egykor nagyképű Pintér Tenyára

Válás

Egy barátja kikotyogta: Kulcsár Edina nem mond igazat?

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

metropol.hu

Borzalmas tragédia az érdi iskolában, egy ember meghalt

origo.hu

Döbbenetes képeken az Afrika déli részén pusztító áradás - galéria

magyarnemzet.hu

Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

kemma.hu

Kokaint, amfetamint és füvet is „szállított” az ételfutár Tatán és Tatabányán

origo.hu

Jetpackes mechákhoz kerestetik operátor

mindmegette.hu

Pofonegyszerű csodadesszert: kekszes-almás süti sütés nélkül

origo.hu

Mutatjuk, mit javasol a katásoknak a NAV

origo.hu

Átment a piroson a BMW-s, oldalról jött egy másik autó, a büntetés vérfagyasztó volt - videó

kemma.hu

Eltűnt tanár holttestét találták meg a síkvölgyi tóban

origo.hu

Látványos képeken az európai felhőkarcolók