Celeb

Novodomszky Éva: mást képzeltünk a családról

kbv

2018. június 7. csütörtök 05:30

Részletesen beszélt a férjével való viszonyáról a tévés. Másfél évvel a szakítás után is súlyos kudarcként éli meg Novodomszky Éva, hogy szétesett a családja. Pedig már a házasság elején is voltak figyelmeztető jelek.

Forrás: Zsolnai Péter

Két kisgyerekkel 44 évesen egyedül maradni, nem könnyű. Különösen akkor, ha valaki szentül hitt a család és a házasság intézményében, így nemcsak a válás tényét kell feldolgoznia, hanem az addig gondosan felépített világképe összeomlását is.

Novodomszky Éva, az MTVA műsorvezetője büszke volt családjára, az olasz származású férjére, Salvóra, és két gyermekükre, Christianóra és Marcóra.

Másfél évvel ezelőtt mégis le kellett mondania erről a családról, elköltözött otthonról. Mint megírtuk, könnyen lehet, hogy a férj oldalán feltűnő harmadik személy megjelenése is hozzájárult ehhez.

Többen látták ugyanis, hogy szórakozóhelyeken, rendezvényeken Salvo más nőkkel tűnt fel. Akkor felkerestük Évát az MTVA sajtóosztályán keresztül, ám amikor megtudtuk, hogy a hírre a műsorvezető zokogva rohant ki a stúdióból – tekintettel a két kisgyerekre és a családra –, nem jelentettük meg a cikket.

Éva elsőként a Nők Lapjának nyilatkozott a különköltözésről.

– Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mind a ketten a saját fájdalmunkkal, sebeink nya­­­­­­ Sokszor éreztem, hogy nincs erőm reggel felkelni és bemenni a tévébe – nyilatkozta Éva, hozzátéve: lelki különbözőségekkel is meg kellett küzdeniük, s ahhoz, hogy együtt élhessenek tovább, valamelyiküknek fel kellett volna áldoznia a személyiségét. Éva úgy fogalmazott, hiába éltek mindketten Európában, hiába volt azonos a vallásuk, hiába hallgatták ugyanazokat a zenéket, a családról alkotott képük teljesen eltért.

– Ha valaki generációról generációra azt hordozza a génjeiben, hogy náluk máshogy működnek a párkapcsolatok, akkor hiába értjük egymást, alapvetően a mélyben mindig lesz egy hiányzó fogaskerék – fogalmazott.

Pedig 2016 októberében még minden rendben volt, Éva a Borsnak adott akkori interjújában két kisfia mellé egy kislányt is el tudott képzelni. 

– Szívesen vállalnék még egy gyermeket, de lehet, hogy nem tudnék még több gyereket nevelni. A nagyobbakra nem tudnék elég időt szánni – mondta akkor.
Éva egyébként, ha feldolgozni még nem is tudta a szakítás, ma már képes a férjével vacsorázni, vagy a gyerekekkel programokat szervezni, kertészkedni.
 

Állandó küzdelem volt

Két évvel ezelőtt D. Tóth Kriszta beszélgetett a párral, és már ekkor kiderült, nehezen csiszolódott össze a pár. Mint utóbb kiderült, végül nem is sikerült áthidalniuk az ellentéteiket.

Salvo Sgroi: Az első két év nagyon nehéz volt itt. Életem legnehezebb időszaka. (...) Nagyon mélyre kerültem. Volt, hogy otthon voltunk ketten Cristianóval, aki a kanapén feküdt mögöttem, én meg playstationnel játszottam. (...) Csak bámultam a képernyőt, és játszottam, mint egy zombi. Teljesen magam alatt voltam. A gyerek közben szólongatott, hogy papa, papa, én pedig csak mondtam neki, hogy mindjárt, mindjárt. Aztán nyílt az ajtó, hazaért Éva, és azt látta, hogy én bambulok, szinte a nyálam is folyik, mellettem a földön a gyerek alszik, a feje alatt egy kispárnával. Ahogy akkor Éva rám nézett, nagyon elszégyelltem magam.
[...]
Novodomszky Éva: Mi ketten nagyon nagy utat jártunk be együtt. Salvo kemény tanítómesterem, mert nála soha semmi nem úgy ment, mint korábban. Nála semmit nem lehet elérni azzal, ami másoknál simán hat. Szeret vitatkozni, veszekedni, ő a déli temperamentumából adódóan egy hangos ember, hangosan nevet és sír, hangosan él. Az elején nagyon furcsa és szokatlan volt neki, hogy higgadtan érveltem egy vitában. Olyankor addig húzott, amíg én is kiabálni kezdtem. 

További cikkek

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

origo.hu

Saját építésű kamerájával készít elképesztő képeket egy férfi Kanadában - galéria

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

kisalfold.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó