Celeb

Tatár Csillát is bevetik Jakupcsek helyén

Fái

Létrehozva: 2016.01.07.

Két fiatalabb kolléganőjére cserélik a népszerű, tehetséges, de 52 éves Jakupcsek Gabriellát a közszolgálati televízióban.

Hiába reménykedtek Jakupcsek Gabi rajongói – miután karácsony előtt kirúgta a köztévé kedvenc műsorvezetőjüket – abban, hogy külsősként azért még tovább vezeti a Ridikült. Bár névvel senki sem mer nyilatkozni, az már kiderült, hogy a 41 éves Novodomszky Éva lesz a beszélgetős magazin új gazdája. Éva eddig a hétköznap délelőttönként adásba kerülő Családbarát műsorvezetője volt Kurucz Évával és Dióssy Klárival. Szerette ezt a munkát, és abban is biztos lehetett, hogy ez a műsor nem szűnik meg.

– Amikor az MTVA vezetése tudatta vele, hogy új szerepkörben, a Ridikülben számítanak rá, Éva nem akarta elvállalni – mondta informátorunk. – Nyilván bántotta, hogy a kirúgott ikon, Jakupcsek helyére kerül, ami, lássuk be, elég nehezen megugorható feladat. Még szerda délelőtt is bizonytalan volt, hogy elvállalja-e, de végül igent mondott. Egyébként se nagyon lett volna más választása, hiszen az MTVA alkalmazottja, nem igazán van lehetősége nemet mondani. Éva jó katona, nem hisztis, nem konfrontálódik. Nem utolsósorban két kisgyermeke van, rájuk is gondolnia kell.

Gabriella nemcsak a Ridikült vezette, hanem a Ma­gyarország, szeretlek! egyik műsorvezetője is volt, kedves barátja, Csiszár Jenő mellett. Kedves nézők, most már kár arról ábrándozni, hogy ott még viszontláthatjuk! Nagyon valószínű, hogy ebben a műsorban már külsősként sem számíta­nak rá.

– A székházban azt beszélik, hogy a csatorna új üdvöskéje, Tatár Csilla veszi át Gabi helyét Jenő mellett – folytatja az informátor. – Csilla tavaly már bizonyított A Dalban, így idén is ő vezeti majd. Úgy látszik, a kisbabája mellett a Magyarország, szeretlek! műsorra is lesz energiája.

Bár Jakupcsek Gabriellát sikerült elérnünk, SMS-ben annyit válaszolt, hogy köszöni a megkeresést, de nem nyilatkozhat. Megtudtuk ugyanakkor, hogy Gabi az interneten olvasta, hogy immár külsősként sem számítanak rá, és már ki is osztották fiatalabb kolléganőinek az ő munkáit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek