Lipcsei Péter

Foci

Napok kérdése, NB I-es edző lehet Lipcsei Péter

Köszöntés

Legnagyobb álmáról vallott a Fradi legendája

Sport

Összejön Pakson a Böde, Lipcsei duó? interjú

<p>Habár a feljutást érő második helytől 15 pontra lemaradva hetedikként végzett a Soroksár az NB II-ben, a gárda trénerének, Lipcsei Péternek a neve az élvonalbeli Paksnál és a Puskás Akadémiánál is felvetődött. </p>

Aktuális

Lipcsei Péter nem kivételez a fiával

Életük meccsére készülnek Lip­cseiék. A Fradi-ikon, Péter a Soroksár edzőjeként, fia, Krisztián az NB II-es csapat védőjeként szeretne kibabrálni a Magyar Kupa-elődöntőben a Budapest Honvéddal.

Sport

85 év után Lipcseivel nyer MK-t a Soroksár?

A Mol Vidi ugyan kiverte a Fradit az MK negyeddöntőjében, ám a sorozat mégsem marad FTC-érdekeltség nélkül. A gárda fiókcsapata, a Soroksár – amelyet a zöld-fehérek korábbi klasszisa, Lipcsei Péter irányít – ott lesz a négy között,...

Sport

Ifj. Albert: Apám sosem kérkedett az Aranylabdával

Interaktív kiállítás állít emléket az ország egyetlen aranylabdás futballistájának, Albert Flóriánnak, akit fél évszázada válasz- tottak az év legjobb játékosának a világon. A tárlatot fia, Albert Flórián valósította meg.

Sport

Lipcsei: Nem tudom, van-e jövőm a Fradiban

Rengeteg Fradi-szurkoló búcsúztatta Lipcsei Pétert, a FTC II vezetőedzőjét Dunaújvárosban. A zöld-fehérek tartalékcsapata megszűnik.

Sport

Szájkosarat tett Lipcseire az FTC

Erősen cenzúrázta a Fradi sajtóosztálya Lipcsei Péter interjúját, ezért a MaxiRádió eltekintett annak leközlésétől. Úgy hírlik, az FTC meg akar szabadulni a klublegendától.

Sport

Lipcsei: Gólokat várnak Nagy Ádámtól a Benficában

<p>A magyar válogatott kiválósága, Nagy Ádám várhatóan már a héten aláír a Benficához. </p>