hivatás

Álmok

Meggondolta magát Kulcsár Edina és Csuti kisfia

Színész

Civil munkája lett a kórházigazgatónak

A Csillagvirág Klinika igazgatóját játszó Gazdag Tibor a forgatások után polgári hivatást választott.

Aktuális

Hihetetlen: Mémoldallal toboroz híveket András atya

Hodász András még véletlenül sem olyan, ahogy egy papot elképzelnénk. Hiténél talán még a humora is erősebb – de legalábbis vetekszik vele.

Celeb

Mi van itt? A Disney újabb gyerekszínésze választotta a pornót

Nem tudni, hogy mi történik a Disney háza táján, de a jelek szerint újabb gyerekszínésze választotta a felnőtt filmes karriert. Bella Thorn után most Maitland Ward váltott szakmát.

Aktuális

Kollégák haját is vágják a tűzoltó borbélyok – Sisak alatt is fontos, hogy jó legyen a séró

Szabadnapján ollóra cseréli a locsolócsövet két hős berettyóújfalui tűzoltó, Papp Árpád és Sándor Gergő, akik kollégájuk haját is szívesen lenyírják két műszak között. 

Celeb

Emlékszik a Bestiák nevű lánycsapatra? Felkerestük az egyik énekesnőjüket!

Moór Bernadett harminc éve áll színpadon, a pandémia azonban őt is választás elé állította: szüksége volt egy civil szakmára is. Az énekesnő olyan hivatást keresett, amivel örömet szerez másoknak.

Aktuális

Ez a tízéves fiúcska az ország legfiatalabb tűzoltója

Csak úgy csillog a szeme az álta­lános iskolás kisfiúnak, amikor a hivatásáról beszél. Mátyás Viktor suli után nem focizni vagy bandázni megy, hanem szolgálatot teljesít a Fehérvári Önkéntes Tűzoltó Egyesületnél.

Aktuális

A Barátok közt egykori színésznője is a frontvonalban

<font color="#000000"><font face="Helvetica, sans-serif"><font><a href="http://www.borsonline.hu/celeb/inspiralo-apolono-lett-a-baratok-kozt-sorozatsztarjabol/170619" target="_blank">Színészi karrierjét hagyta ott</a>, hogy ápolónő lehessen Németh...

Aktuális

A szentbalázsi otthon hős dolgozói: A járvány végéig az idősekkel maradunk!

Családjaik nélkül, klienseik körében ünnepelték a húsvétot a szentbalázsi idősek otthona dolgozói. Mint arról a Bors két héttel ezelőtt beszámolt, ők döntöttek úgy, hogy a kliensek biztonsága érdekében beköltöznek.

Aktuális

Malacok százait menti évente Bálint

Független filmesként nagy sikereket ért el, élete értelmét mégis a tengerimalacok megsegítésében találta meg Szalai Bálint.