Celeb

Emlékszik a Bestiák nevű lánycsapatra? Felkerestük az egyik énekesnőjüket!

Bors

2021. február 20. szombat 08:00

Moór Bernadett harminc éve áll színpadon, a pandémia azonban őt is választás elé állította: szüksége volt egy civil szakmára is. Az énekesnő olyan hivatást keresett, amivel örömet szerez másoknak.

Kevesen vannak, aki nem emlékeznek a kilencvenes évek egyik legnagyobb slágerére, "A reggel túl messze van" című dalra, melynek a hivatalos klipjében Hujber Ferenc színész verekedett egy csapat férfival.

A Bestiák nevű női triót 1997-ben Kozsó keltette életre, a csapatot három profi énekesnő, Moór Bernadett (Bedhy), Papp Henriett (Honey) és Somorjai Ilona (Bee) alkották. A barna a vörös és a szőke énekesnők már az első dalukkal elképesztő sikert könyvelhettek el, és bár összesen két albumuk jelent meg, a mai napig népszerűek, a dalaikat játszák a rádiók. A három énekesnőből kettő a mai napig aktív előadóművész, Miss Bee Magyarországon lép fel, Bedhy viszont nagyon sok időt tölt külföldön, több formációval is járja a világot.  

A kétgyermekes édesanya azonban lassan egy éve nem utazik, a koronavírus járvány miatt szinte nullára redukálódtak a fellépései. Nem volt számára kérdés, hogy egy olyan civil szakmát kell keresnie magának, amiből akkor is termelődik bevétele, amikor nincsenek koncertek, viszont fontos volt számára, hogy olyan elfoglaltság legyen, ami legalább annyi örömöt okoz számára, mint az éneklés.

– Hogy lettem szertartásvezető? – kérdezi az énekesnő, majd azonnal meg is válaszolja a kérdést: – Az ötlet eleve adott, volt. A zenekarokkal, melyekkel fellépek, kismillió esküvőn voltunk már. Harminc éve énekelek, elég sok tapasztalatom van ebben – mondja a Bors megkeresésére, Moór Bernadett – A fellépéseink (mint minden előadóművésznek) egy éve teljesen leálltak. Én viszont nem vagyok az a fajta ember, aki megelégszik azzal, hogy otthon ül és kötöget, a férje pedig hazahozza a fizetését. Én alkotni szeretek, mozgásban lenni és mindenekelőtt másoknak örömet okozni. Ez tölt fel – meséli, majd így folytatja: – Mindenképpen szerettem volna egy civil foglalkozást, amivel ugyanúgy tudok örömet okozni másoknak, mint amilyet az énekléssel. Nevettetni, ríkatni, élményt adni.

Bernadett azt mondja, hogy egyre több szertartásvezető vizsgázik az országban, őket azonban nem szabad összekeverni az anyakönyvvezetővel.

– Anyakönyvvezető és szertartásvezető között az a különbség, hogy én jogszerűen nem adhatom össze a párt. Ha kimondták a boldogító igent, akkor jön a szertartásvezető, akivel arra nyílik lehetőség, hogy mondjuk extrém helyszínen vagy szokatlan stílusú ceremónián ígérjenek örök hűséget egymásnak a szerelmesek. – magyarázza az énekesnő, majd így folytatja: – Az utóbbi időben egyre népszerűbb egyébként a házasulandó felek között ez a ceremónia.

– Eddig énekeltem, amit persze folytatok is, sőt hamarosan egy meglepetéssel rukkolunk egy zenekarral, de szertartásvezetőként a beszédemmel fogom elvarázsolni a friss párokat, és persze még nincs kizárva, hogy ott is énekléssel is össze fogom kötni a különleges eseményt. Úgy érzem, hogy teljes szívemből képes leszek csinálni ezt a hivatást is, mint az éneklést. – teszi hozzá Bernadett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15150609_auto_resized.jpg
origo.hu

Így tombol Brüsszel az olasz jobboldal kiütéses győzelme miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8862_resized.jpg?avcount=1664206810
origo.hu

37 ember robbant fel Márkushegyen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147449_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Brutális baleset történt: két rendőr az életéért küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147595_auto_resized.jpg
vg.hu

Olaszország erős üzenetet küldött az uniónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149752_auto_resized.jpg
ripost.hu

Bikiniben mutatta meg hatalmas pocakját Szegedi Fecsó kedvese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149559_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Így fasisztázik és orbánozik a nemzetközi média Meloniék győzelme miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8861_resized.jpg?avcount=1664206810
origo.hu

Lövöldözés volt egy iskolában, több halott, sok sérült van - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149448_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Izgalmas megoldások, különleges végeredmény: falpanelek a lakásban, 1. rész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147507_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meseszép lány tűnt el Szekszárdon, Alexandrát nagy erőkkel keresik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15148926_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyászol a Gárdonyi Géza Színház, meghalt a társulat egyik tagja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149979_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Termékvisszahívás: ha ilyen virslit vettél, nehogy megedd!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/r5gtrEf66E3OEp8JoKTKLg0FBK53SxttWzJPHGnicHw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxM2I1M2I0OWExODRiOGFiYjI3Y2Y3ZjE4ZDVlNDdk.jpg
Szexi

Mellét a kamerába nyomva rázza Tolvai Reni

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/FfPOnYvcf2g045X4dic6Vr-O12TpEt2JAQB6HTnLGV4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhmYzQwODQ2NzU5ZDRkNzA4OWYyMTczYzBlNGUwMmM3.jpg
Titok

Most derült ki: Nem is akkor született Meghan Markle kisfia, mint eddig hittük