Celeb

Mi van itt? A Disney újabb gyerekszínésze választotta a pornót

Bors

Létrehozva: 2021.04.14.

Nem tudni, hogy mi történik a Disney háza táján, de a jelek szerint újabb gyerekszínésze választotta a felnőtt filmes karriert. Bella Thorn után most Maitland Ward váltott szakmát.

Forrás: Instagram

A kis gézengúz széria sztárja, Maitland Ward Bella Thorne-t is túlszárnyalva, pornós karrierbe kezdett. A most 44 éves színésznő a Disney+ sorozatában 2 éven keresztül, 1998 és 2000 között alakította Rachel McGuire karakterét, de csak jóval később találta meg hivatását, a pornózást - írja a TheMirror

Maitlandnek annyira bejött a szakma, hogy megnyerte a Múzsa című filmjéért az AVN-díját, ami nagyjából a felnőtt filmes Oscar-díjnak felel meg. Sajnos azt nem tudni, hogy a legjobb fő- vagy mellékszerepért kapta meg, de az biztos, hogy ha más nem, a végtelen mennyiségű díj bizonyíték a hölgy tehetségére. 

A színésznő a pornós sikerei ellenére se hagyott fel az átlagosnak mondható színészi pályával, hiszen egy új, amerikai sitcom egyik szereplője lesz. A történet a felnőtt filmes világot és Hollywoodot hozza össze, amiben Maitland egy pornóst játszik, aki összeáll egy íróval, hogy megmentsenek egy filmstúdiót a csődtől. Amíg pedig várunk arra, hogy megjelenjen Ward új sorozata, gyönyörködhetünk benne az Instagramon, vagy megnézhetjük a régebbi filmjeit, mint a Feketék fehéren.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek