Aktuális

Sokan biztatják Jankát, a csinos magyar burkoló lányt - Videó!

KN

Létrehozva: 2023.03.06.

Janka burkolóként dolgozik, ami miatt sokak számára példakép, de igényes, precíz munkáját is dicsérik.

Janka kiskora óta nem kutyakozmetikus, manikűrös, vagy kozmetikus szeretett volna lenni, inkább úgy gondolta, hogy szerencsét próbál egy férfiak uralta szakmában, így hát ő lett a Burkoló Lány.

Janka precízen végzi a munkáját Fotó: Bánkúti Sándor

A kritikákból merített erőt

Az elején, amikor megtetszett ez a szakma, olyanokat mondtak nekem, hogy "ez nem olyan kislánynak való, mint te, úgysem fogsz megmaradni a szakmában, ha elvégzed." Én pedig pont emiatt kaptam vérszemet és elhatároztam, hogy akkor is megmutatom

 - emlékezett vissza a Ripostnak a 27 lány, aki a kritikák miatt csak még jobban be akarta bizonyítani, hogy igenis rátermett a szakmára.

Janka az évek során megtapasztalta az emberek támogatását is, ami hihetetlenül sokat jelent számára. Sokat köszönhet a mestereinek, Ricsinek és Norbinak, hisz tőlük tanul a mai napig és most is együtt dolgozik velük burkolóként.

A Burkoló Lány évek óta dolgozik a szakmájában Fotó: Bánkúti Sándor

"Meg kell mutatni, hogy egy nő nem ragad le a fakanál és a nokedliszaggatásnál"

Az internetezők kommentekben bíztatják Jankát, hogy igenis mutassa meg a világnak: egy nő is végezhet kétkezi fizikai munkát.

Ügyes és sok sikert a munkájához. Úgy gondolom, hogy semmilyen becsületes munkát nem kell szégyellni, legyen az fizika vagy szellemi, hiszen a becsületes munkában nincs szégyen, szégyen van a tétlenségben [...]

 - írta Zsolt.

"Szuper vagy. Meg kell mutatni, hogy egy nő nem ragad le a fakanál és a nokedliszaggatásnál. Én asztalos szeretnék lenni. Igen, minden egyes beszólás után annál inkább meg akarom mutatni, hogy igenis ezt én is meg tudom csinálni. További sok sikert kívánok" - bíztatta Anikó.

Minden elismerésem Neked, Janka! Sok sikert kívánok! Egyáltalán nem szégyen a fizikai munka. Miért ne csinálhatná nő is a burkolói munkát

 - írta Szilárd.

"Találkoztam már gépész, csőszerelő, gipszkartonos kolleginával, dolgoztam is festővel, asztalossal, mind tökéletesen végezték a dolgukat" - jegyezte meg Alex.

Nagyon ügyes vagy, kívánom hogy sok hosszú, boldog évet tölthess el a szakmádban, érezd nagyon jól magad benne

 - üzente Ferenc.

 

Videónkban megnézheted, hogy dolgozik a Burkoló Lány:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek