Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovatok
Szerző szerint

Buday



Egyszerű a titka a klasszikus marhapörköltnek

Egyszerű a titka a klasszikus marhapörköltnek

A magyar konyha szent eledele a marhapörkölt. Főtt krumplival vagy nokedlivel, káposztával töltött almapaprikával vagy kovászos uborkával – és persze foszlós kenyérrel, hogy a szaftot legyen mivel kitunkolni. Már, persze, ha nem akarunk fogyni.
Szakácsok mondják el, mi a tökéletes főzelék titka

Szakácsok mondják el, mi a tökéletes főzelék titka

<p>A főzelék eredetileg nem azt a liszttel indokolatlanul telepakolt ételt jelenti, amiben megáll a kanál, és ha ebédre azt kérünk a kifőzdében, még uzsonnaidőben is úgy érezzük, mintha kövek lennének a gyomrunkban. Még csak nem is kell...
Tejföltől lesz lágy a nokedli

Tejföltől lesz lágy a nokedli

A szaftos pörköltek mellől nem hiányozhat a nokedli, a tojásos ver­zió­ja pedig fejes salátával önálló fôételként is megállja a helyét. Nokedli vagy galuska, mindegy, hogyan hívjuk, a jellegzetes magyar tésztaételt minden családban szeretik.
Majd a Buday!

Majd a Buday!

<p>13+1 kérdés és válasz: Buday Péter főiskolai tanár, séf, gasztronómiai szakértő, a médiából is jól ismert személyiség – de alapvetően szakács, aki nagyon szeret főzni.</p>
Évente 10 kilót fogy a sztárszakács

Évente 10 kilót fogy a sztárszakács

<p>Kezdődő cukorbetegsége és magas vérnyomása miatt nem is olyan rég még maréknyi gyógyszert volt kénytelen enni mindennap Buday Péter. Napi egy tablettára sikerült levinnie ezt az adagot.</p>
Börtönben tanít a mesterszakács Buday

Börtönben tanít a mesterszakács Buday

Rendszeres vendége a balassagyarmati börtönnek Buday Péter. A mesterszakács elítélteket tanít, két plusz egy- éves képzése után pedig a rabok szakmával térhetnek vissza a szabad életbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.