Buday

https://cdn.borsonline.hu/2021/08/jCnIavaCikj5opbu82qn0eDC0TmScJVGYAhvCwYMxb4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiYWMyZTJjOTU1ZDQ2Nzg4YTIyNGUyOGNmYjljYzRl.webp
Aktuális

Buday Péter: akár grillezhetjük is a kukoricát!

Buday Péter sztárséf, műsorvezető szerint a kukoricát a legtöbben megfőzik, pedig van más lehetőség is.

https://cdn.borsonline.hu/2021/07/_b04M_uYKhAT6OEqXmHTa7Ua26O4TgWv55dG8TUhFJ4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IzMGNhYTVkMTQ2MjQyNzA4ZTMwYTcxNzAxZDE4OWY2.webp
Aktuális

Ettől lesz különleges a kovászos uborka: mutatjuk a titkos összetevőt

Itt a kovászos uborka szezonja! Most megmondjuk a tutit, hogy napon kell-e érlelni.

https://cdn.borsonline.hu/2021/05/orWvq5aueLn_WIwXRb4WC6lvuDFR9rFyikzUz74VHnQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI4MGZkMDRlNmNkZjRiMWFhOWUxMjJiZTdlNTc1NTIw.webp
Aktuális

Biztosan nem tudta, mennyi mindent készíthetünk sajtból - mutatjuk!

Sajtételek emlegetésekor legtöbbünknek a négysajtos pizza jut eszünkbe. Nem is gondolnánk, mennyi mindent készíthetünk sajttal, sajtból. Buday Péterrel most kisajtoltunk néhány ötletet.

https://cdn.borsonline.hu/2021/04/w6MTsQQsQYv6zdvydVWyQXiD_nOLUOGyefiXzFW8mg4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E0OWYzODU5ODdlNzQyMDZiZGY4NDNiMDM3Yjk3MzZk.webp
Aktuális

Komplett menüsor készíthető sárgarépából – eláruljuk, hogyan

Nem is gondolnánk, hogy mi mindent lehet készíteni az asztalra sárgarépából: az ízletes koktéloktól, a levesen át a süteményekig – ezerféle étel remek alapanyaga, és ráadásul egészséges is!

https://cdn.borsonline.hu/2021/04/n72meeOsDj5qbAa544StT0UMTIZGw8wi3Ki_G2_eDFA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgwMTYyMDQ0ODQyZTQxNjQ5ZGI5ZjUzODE5ODMxM2E0.webp
Aktuális

Buday Péter: az egészséges étkezés alapja a friss zöldség

Tavasszal megérkeznek a friss zöldségek a pultra, érdemes az étkezést ezekkel színesebbé tenni. Ebben van segítségünkre Buday Péter sztárséf, aki remek ötleteket oszt most meg a Bors olvasóival.

https://cdn.borsonline.hu/2019/12/C8dxb5FngScibTo4qLQdlYSIwRkcBHl1QR4vpNkXd0Q/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2EyYTlhODM2YjEzOTRiMmY5NjFlNWRjNDc5NzI2Yjli.webp
Aktuális

Pofonegyszerű titka van, hogy ne durranjon ki a hurka – eláruljuk, mi az

A téli hónapok elengedhetetlen finomsága a májas és a véres hurka, hogy a sült kolbászról már ne is beszéljünk. A készítése azonban nem kétperces feladat, ráadásul sokak bosszúsága, hogy sütésnél kidurran a bőréből a töltelék. 

https://cdn.borsonline.hu/2019/09/sIAv07ViRQ2d2UYErFO1_4nR84sePItU8gALDL1avyA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ1NDNhMWQ4MmMwYzQzMTY5YWUzYzg2Yzg1NGI1NGRm.webp
Aktuális

Egyszerű a titka a klasszikus marhapörköltnek

A magyar konyha szent eledele a marhapörkölt. Főtt krumplival vagy nokedlivel, káposztával töltött almapaprikával vagy kovászos uborkával – és persze foszlós kenyérrel, hogy a szaftot legyen mivel kitunkolni. Már, persze, ha nem akarunk fogyni.

https://cdn.borsonline.hu/2019/06/eHgBX-fm7LD38_2HgRQH0b7AlDvhSV6WcSrfd-k3CpU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM5OTczNGQxMDY2ZjQzZWZhZGY4YjE0NDhkZGIzOTg2.webp
Aktuális

Lesse el a profik trükkjeit! Ez a tökéletes tokány titka

<p>Borsos vagy borsós? Ki így, ki úgy ismeri a tokányt, aminek számos fajtája létezik. De miben más, mint a pörkölt?</p>

https://cdn.borsonline.hu/2019/04/sDI9ps3HCH8Eg0ftWGxmIaWVyNGyvy2YIxxZOYHw2dU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyNjQyOTliNjdiMzRmYzNhN2NlNDE1ZTVmY2I4NmEw.webp
Aktuális

Sertéssel együtt finom a káposztába töltött bárány

Sok család ünnepi asztalára felkerül a bárány, amiből nem csak sültet lehet készíteni. A raguleves és a bárányos töltött káposzta is isteni.

https://cdn.borsonline.hu/2018/12/QpoRpZ8kcvI0eWffqm4kXTgqHmrVrErVqiwcd2O1gvk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MyNjk5YzNlMzQzMTQ0ZjY4YTYzMGZmMmY3Yzk2Nzg2.webp
Aktuális

Önmagával sűrítve isteni a lencseleves

Az újévi menü kihagyhatatlan fogása a lencse, ami minden évben legalább egyszer az asztalra kerül. Pontosan ezért kell rajta néha újítani egy kicsit.