Jennifer Aniston 2022-ben már 53 éves, ennek ellenére még mindig huszonéveseket meghazudtoló formában van. A színésznő mindent elmondott fiatalos külsejének és egészségének a megőrzéséről.
Jennifer Aniston többször kiemelte már, hogy a legfontosabb számára a meditáció.
Megváltoztatta az életemet, erőteljes hatása van, ha ezzel kezded és zárod a napodat. Csak húsz perc. Amikor lusta vagyok, és kihagyom, rögtön észreveszem magamon – nyilatkozta korábban.
Másik, ami kiemelten fontos számára, az a reggeli kávé – amit teljesen máshogy iszik, mint a legtöbben.
A kávéba kollagénport kever, ezzel őrzi bőre, haja és körmei szépségét.
Egy népszerű táplálékkiegészítő márka nagyköveteként fehérjeport is előszeretettel fogyaszt minden nap, amit turmixba kever.
A napi rutin része a három kutyájával töltött idő is, a reggeli etetés után minden egyes nap maga sétáltatja meg őket.
Emellett Jennifer Aniston minden nap legalább egy-másfél órát szigorúan internet nélkül tölt.
Se telefon, se e-mail, se közösségi média – szögezte le egy korábbi interjúban a színésznő, aki mindenkinek ajánlja ezt.
Jennifer Aniston gyerekként nem ehetett édességet, helyette buzacsírát és zabpelyhet adott neki az édesanyja – aki nagy híve volt az egészségmegőrzésnek.
Nagyon egészségtudatos volt, jógázott is, ebben nőttem fel – mondta édesanyjáról a színésznő, akinek akkor vett 180 fokos fordulatot az élete, amikor lázadó tinédzserként csak rossz ételeket kezdett el enni.
Aztán elkezdtem érezni a változásokat. Kimerült voltam, a bőröm csúnya volt, megváltozott a testem, nem éreztem jól magam – mondta.
Egy dietetikus világította rá, milyen borzalmas az étrendje. Ekkor tudatosult benne, hogy amit édesanyja csinált, az jó! Azóta pedig odafigyel az étkezésére.
Jennifer Aniston nem hisz a csodadiétákban, inkább a tudatos táplálkozás híve. Korábban arról beszélt, hogy az avokádót és a tojást nagyon szereti, főleg reggelire, de a tojásfehérjével készülő zabkását is előszeretettel fogyasztja. Kedvenc étele azonban a Cobb-saláta, amiben bulgur, uborka, petrezselyem, menta, vöröshagyma, csicseriborsó, feta és pisztácia van.
A bulgurt megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Apróra vágjuk az uborkát, a vöröshagymát, a petrezselymet, a mentát. Lecsepegtetjük a csicseriborsót, és a bulgurhoz keverjük. Hozzáadjuk a pisztáciát, és rámorzsoljuk a fetasajtot. Végül összekeverjünk az apróra vágott zöldségekkel. Fontos, hogy ne adjunk hozzá citromlevet, sem olívaolajat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.