Eláruljuk a hétpecsétes titkot: így lesz ropogós és aranybarna a pogácsa teteje

pogácsa
PUBLIKÁLÁS: 2024. április 12. 10:30
Sokan szeretnék tudni a titkot.

Legyen szó sós vagy édes süteményről, kalácsról vagy bejgliről, akkor igazán finom és szép, ha belül puha, kívül viszont ropogós és aranybarna. Videón mutatja a Mindmegette, mire figyelj oda, és garantáltan mindig tökéletes lesz a végeredmény!

Egy ropogós pogácsának senki nem tud ellenállni

Legfőképpen a kalácsoknál fontos, hogy a kisült sütemény teteje aranybarna és ropogós, a belseje pedig puha és foszlós legyen. De a pirosra sült tető ugyanilyen fontos sok más, édes és sós sütemény, például a pogácsák esetében is. Hogyan lehet elérni, hogy aranybarna legyen a sütik, a kelt tészták teteje? Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette Sütisulijának vezetője elárulja a titkot, sőt videón is megmutatja a tökéletes, mindig működő praktikát! 

 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.