Megosztotta Márton-napi libareceptjét Gáspár Bea

libamell
PUBLIKÁLÁS: 2023. november 11. 11:00
Ezért érdemes november 11-én libát enni!

– Ha tehetitek, egyetek libahúst és a következő évben nem fogtok szűkölködni! – mondja Gáspár Bea november 11-e, Márton-nap kapcsán. Majd gyorsan hozzáteszi: – Legalábbis így tartja a mondás! S hogy mivel járul hozzá Gáspár Győző felesége a mi jólétünkhöz? Egy fenséges recepttel! Máris kiderül, hogy készíti Gáspár Bea a sült libamellet káposztás cvekedlivel.

Gáspár Bea
Fotó: Knap Zoltán

Gáspár Bea az Instagram-oldalán tette közzé a hozzávalók listáját és az elkészítés módját. A mutatványhoz szükség lesz természetesen egy egész libamellre, sóra, őrölt borsra, vörös hagymára, fokhagymára, friss rozmaringra és kakukkfűre, libazsírra vagy étolajra, káposztára és fodros nagykockára. Hogy miből mennyi kell és melyik összetevővel mi a teendő? Mindjárt jönnek a részletek! 

Fotó: Pexels/Amanda Lim (Képünk illusztráció)

Kattints az alábbi képre, majd a jobb oldalon látható fehér nyílra kattintva tudsz lapozni a kétoldalas recepthez!

 

 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.