Ezo

Hódit az asztrodiéta, sikeresebb, mint a hagyományos fogyókúra

vn

Létrehozva: 2023.03.18.

A csillagok állása segít a felesleg leadásában. Az őszi módszer szerint a horoszkópunk segít a hatékony fogyásban.

Minden csillagjegyhez más és más diéta, másmilyen fogyókúrás módszerek tartoznak. Most a Mindmegette segítségével megmutatjuk, te hogyan tudod leadni a legsikersebben azokat a fránya plusz kilókat!

horoszkóp, divat, csillagjegy, stílus, Shutterstock
A csillagjegyed segít a fogyásban  Fotó: Shutterstock

KOS

Az erős és lendületes Kosok az áhított célért a végletekig is elmennek, azonban nem elég türelmesek. Emiatt gyors és látványos fogyásra van szükségük. Számukra megfelelő az úgynevezett Atkins-diéta. Ez igen szigorú, viszont nem kell számolni a kalóriákat, ami kedves a Kosoknak, hiszen nem bírják, ha korlátozzák őket. Az Atkins drasztikus változást eredményez, amennyiben betartják a szebályokat.

BIKA

A Bikák mindene a hasuk, imádják az ízeket, megőrülnek az édességekért. Ezért nekik elsősorban a csábításnak kell ellenállniuk. Erre tökéletes módszer  a GI-diéta, ami alacsony glikémiás indexű ételeket, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak. Az eredmény: karcsú derék, feszes combok, és minden nő álma: lapos has.

IKREK

A mindig aktív és szétszórt Ikrek jellemzően olyan dolgokat csinálnak végig, amelyek valóban érdeklik őket. A lényeg, hogy legyen motivációjuk, legyenek társaságban és érezzék jól magukat. Aki ebben a csillagjegyben született, jobb, ha keres egy barátságos konditermet, és beszélgetés, ismerkedés közben faragja le a felesleget. 

RÁK

A Rákoknak szüntelenül gondoskodnak a szeretteikről és saját jóllétükről is. Így nekik nem jelent gondot, ha kicsit nagyobb figyelmet kell fordítani a főzésre. Márpedig egy jó diéta alapja a minőségi étkezés. A vizes jegyben született embereknek érdemes belevágni a kalória számolásba, kiiktatni az egészségtelen fogásokat egy zöldségekben gazdag menüvel – napról napra.

OROSZLÁN

Egy Oroszlán nem a kitartásról és a türelemről híres. Nem szeretik, ha megmondják, mit, hogy csináljanak, de a kihívásokat annál inkább. Ezért a tíznapos cukor- és szénhidrátmentes kihívás ideális választás számukra. Az egészben az a legjobb, hogy akaraterejükkel könnyedén teljesítik a legnehezebb diétát is. 

SZŰZ

A precíz Szüzek számára a legtökéletesebb megoldást a francia nők diétája jelenti. Kis adagok, lassú étkezés, rendszeresség, megfontoltság. Figyelem! Ehhez a diétához komoly elhatározásra van szükség, hiszen a lényege, hogy összeszűküljön a gyomor.

MÉRLEG

A Mérleg jegy szülöttei a kiegyensúlyozottságra törekszenek. Életük minden területén kiemelten fontos a harmónia, ezért jó döntés a zónadiéta. Lényege, hogy az ételek 40 százalékban szénhidrátot, 30-30 százalékban fehérjét és egészséges zsírokat, olajokat kell, hogy tartalmazzanak. A diéta alatt a nők napi energiabevitele nagyjából 1200 kalória, a férfiaké pedig körülbelül 1500.

https://cdn.borsonline.hu/2022/07/EHvSgfkQjyuRdZt5fJf7EqRlrOTkhks_B965lqfcRNE/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiZjA0OGFkNmM1NTQ3MzNiMDZhZDQwZmE3NzI1OWVh.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Hat dolog, amin bármelyik diéta zátonyra fut

Ezekre érdemes odafigyelni, különben hiába diétázunk.

SKORPIÓ

A Skorpiókat az étkezésben is szenvedélyesek, szeretnek jó és finom ételeket enni. Számukra büntetés lenne egy szigorú fogyókúra. A Sonoma-diéta viszont nekik való, mivel olyan ételek ír elő, amelyek energiával töltenek fel és telítettségérzetet okoznak, vagyis a módszer nem vonja meg a finom falatokat.

NYILAS

A Nyilasok is nehezen viselik a korlátokat, de a személyre szabott dolgokat nagyon szeretik, ezért a testalkatdiéta ideális lehet a számukra. Csak ki kell választaniuk, hogy melyik alaktípusba tartoznak, és máris megtalálhatják a célravezető étrendet.

BAK

A Bakoknak van a legnagyobb akaraterejük, ráadásul a szabálykövetők, és szeretik, ha van egy keretrendszer, ami megszabja, mit hogyan érdemes csinálniuk. A szabályokat akkor is betartják, ha ez nehézséget jelent. Így például nyugodtan bevállalhatják az amerikai narancsdiétát, ami bár igencsak drasztikus, de nagyon hatásos.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntőkben van egy hatalmas adag céltudatosság is. Amit elhatároznak, azt végigviszik. Számukra az a diéta a legideálisabb, amit könnyen beépíthetnek a mindennapjaikba, és hosszabb ideig alkalmazhatják. Az időszakos böjtölés pont ilyen. 8 órában azt ehetnek, amit csak akarnak, a maradék 16-ban viszont böjtölniük kell.

HALAK

A csillagjegy képviselői szabadok és művésziek. Megvan a képességük, hogy remekül megfigyeljék magukat és az igényeiket. Így számukra diéta helyett az intuitív étkezés javasolt. Ez annyit tesz, hogy kitűznek egy célt, majd odafigyelnek magukra és arra, hogy ehhez mire lenne szükségük. Elsőre bonyolultan hangzik mindez, de hidd el, a tested meg fogja adni a választ – írja a Mindmegette.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159851_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a felkelés volt a magyar történelem egyik legnagyobb lázadása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714049712
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161651_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Embert gázolt a metró Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161923_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Árcsökkentésre szólította fel a kormány az üzemanyag-kereskedőket + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714049712
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158902_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött