tartalék

Aktuális

Orbán Viktor megmutatta Magyarország aranytartalékát - fotók

Veszélyes idők jönnek, nem tudja folytatni a világ az életét ott, ahol a járvány előtt abbahagyta, és ilyenkor tartalékra, fedezetre és biztonságra van szükség - jelentette ki a miniszterelnök kedden, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) budapesti...

Celeb

Mi történt? Tartalékaikból élnek Bódiék

Margó és Guszti tudják, milyen mélyszegénységben élni, ezért igyekeznek tartalékolni bevételeiket. Bódiék jól alkalmazkodnak a járvány miatt kialakult helyzethez.

Sport

Fociban és új sportágában is magyar bajnok Hahn Árpád a háza padlásán golfozik

Hahn Árpád egyedüli az országban, aki két „labdás” sportágban egyaránt magyar bajnok, mégpedig futballban és golfsportban.

Celeb

Détár Enikő: Takarítást vállalok!

Détár Enikő számtalan színházi és szinkronmunkától esett el a koronavírus miatt, és már most elkezdte felélni a tartalékait. A vörös díva takarítást és betegápolást is vállalna, hogy pénzhez jusson.

Aktuális

Tartaléknak jó a filléres olvasószemüveg

Télen bevackol az ember, előkerülnek a könyvek és a kézi munkával járó hobbik. A drága olvasószemüveget viszont nem mindenki engedheti meg magának. Megéri megvenni a hipermarketek kínálta pár ezres szemüveget?

Sport

Busait és Ugrait pénzhiány miatt száműzték?

A tarcsiba küldte Ugrai Rolandot és Busai Attilát a Diósgyőr. Úgy hírlik, nem szakmai, hanem pénzügyi okok állnak a száműzetés hátterében.

Sport

Jövőre doktorál Shaolinék tartalékja

<p>Oláh Bencét motiválja: nem kapott aranyat</p>

Aktuális

Matolcsyék eladták a magyar aranytartalékot