mérkőzés

Celeb

Mi történt Curtis szerelmével? A rapper szomorúan kommentelt Judit képéhez

<p>Követőik együttérzésüket fejezik ki a rapper és párja felé.</p>

Celeb

Gondolta volna? Balázs Pali a művész válogatott korelnöke

Ritka emlékezetes mérkőzést vívott egymással a napokban a Magyar Művész Válogatott és a Külügyminisztérium csapata a Vasas stadionjában. Az összecsapás során a fehérben játszó művészek maradtak alul a külügyes vörösekkel szemben....

Aktuális

Egy óráig küzdöttek a háromgyerekes édesapa életéért, miután váratlanul holtan esett össze a pályán

Tragikus hirtelenséggel vesztette életét egy édesapa, miközben csapatával éppen ellenfeleik ellen játszottak.

Sport

Mindenki nyugodjon le: Több sört ígérnek a szombati meccsre

Idő előtt elfogyott a sör kedden a Puskás Arénában a Magyarország-Portugália labdarúgó Európa-bajnoki csoportmeccsen. Holnap Franciaország ellen több sört ígérnek.

PR Cikkek

Tóth Ádám: A cél a dobogó! (x)

A húsvéti ünnepek után, április 7-én rajtol a férfi kosárlabda Zsíros Tibor K&H Magyar Kupa negyeddöntője, melyet szurkolók nélkül rendeznek meg a budapesti Ludovika Arénában. A nap harmadik mérkőzése lesz a Debreceni EAC–Naturtex-Szegedi...

PR Cikkek

Váradi Benedek: A jó csapatjáték sikert hozhat (x)

Holnap rajtol a férfi kosárlabda Zsíros Tibor K&H Magyar Kupa negyeddöntője, melyet szurkolók nélkül rendeznek meg a budapesti Ludovika Arénában. A nap második mérkőzése a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Pécsi VSK-VEOLIA  összecsapás lesz.

PR Cikkek

Kovács Péter: A kupában cél a triplázás! (x)

Most kezdődik a férfi kosárlabda Zsíros Tibor K&H Magyar Kupa negyeddöntője, melyet szurkolók nélkül rendeznek meg a budapesti Ludovika Arénában.

PR Cikkek

Ferencz Csaba: Meg kell állítanunk a paksiakat! (x)

A húsvéti ünnepek után, április 7-én rajtol a férfi kosárlabda Zsíros Tibor K&H Magyar Kupa negyeddöntője, melyet szurkolók nélkül rendeznek meg a budapesti Ludovika Arénában. A nap záró mérkőzése az Atomerőmű SE – Egis Körmend összecsapás lesz.

PR Cikkek

Becsületesen felkészülünk a Falco ellen! – ígéri Ruják András, a pécsiek irányítója (x)

A húsvéti ünnepek után, április 7-én rajtol a férfi kosárlabda Zsíros Tibor K&H Magyar Kupa negyeddöntője, melyet szurkolók nélkül rendeznek meg a budapesti Ludovika Arénában.

PR Cikkek

A gyorsaságunk nyerő lehet! – véli Kerpel-Fronius Balázs (x)

A húsvéti ünnepek után, április 7-én rajtol a férfi kosárlabda Zsíros Tibor K&H Magyar Kupa negyeddöntője, melyet szurkolók nélkül rendeznek meg a budapesti Ludovika Arénában.