Baleset

Dráma a mérkőzésen: 8 éves fiút talált szemen a kipattanó labda

K. C.

Létrehozva: 2024.05.20.

Ijesztő pillanatok játszódtak le a vasárnapi mérkőzésen. Egy célt tévesztett labda ugyanis egyenesen egy 8 éves Dodgers-szurkolót talált el a szemén.

A család azt remélte, hogy elkaphat egy kipattanó labdát, amikor elmentek a vasárnapi Reds elleni mérkőzésre a Dodger stadionba. Nathan még a kesztyűjét is magával vette. A kérésük nem úgy vált valóra, ahogy szerették volna…

mentő, mentőautó, sziréna
Képünk illusztráció  Fotó: UNSPLASH

A fiatal hatalmasat sikított, amikor egy célt tévesztett labda eltalálta a lelátón, ráadásul pont a jobb szemét. A Sanchez család az első bázis és a hazai pálya között ült, körülbelül a szekció közepén. A szerencsének köszönhetően a közelben ült egy orvos, aki azonnal ellátta Nathant, majd pillanatokkal később megérkezett a stadion biztonsági és egészségügyi személyzete is.

Egy nézőtárs felkapta a fiút eltaláló labdát, és visszaadta, amivel meglepte a Sanchez családot, akik csalódottak a Dodgers kommunikációjának hiánya miatt az esetet követően. Annak ellenére, hogy Nathan kapott néhány matricát és egy kitűzőt, még szerették volna, ha a labdát is dedikáltatják, de az már nem jöhetett össze.

A Dodgers nem kommentálta az ügyet, az MLB pedig lépéseket tett annak érdekében, hogy megpróbálja korlátozni a szurkolókat érő szabálytalan labdák kockázatát, többek között kibővítette a védőhálót a hazai pálya mögött - írja a New York Post. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek