Sport

Mindenki nyugodjon le: Több sört ígérnek a szombati meccsre

Bors

Létrehozva: 2021.06.18.

Idő előtt elfogyott a sör kedden a Puskás Arénában a Magyarország-Portugália labdarúgó Európa-bajnoki csoportmeccsen. Holnap Franciaország ellen több sört ígérnek.

Forrás: Facebook

Habár a Puskás Aréna három emeletén számos büfé várta a szurkolókat kedden a Puskás Arénában a Magyarország-Portugália Eb-meccsen, a második félidőben több helyen is elfogyott a sör. A Metropol információi szerint holnap nagyobb készletekkel készülnek a franciák elleni 15 órakor kezdődő találkozóra.

Korán bezártak

Már a meccs előtt másfél órával óriási sorok álltak kedden a Puskás Aréna büféinél, ahol a szurkolók leginkább söröket és üdítőket vásároltak. Akkora volt az igény, hogy a meccs második félidejében volt olyan büfé, amely már nem tudott sörrel szolgálni. A Metropol kollégája a szünetben az első emeleten körbe járta a büféket, és mindenhol rengetegen álltak, így nem volt véletlen, hogy számos hely korán, már a lefújás előtt bezárt.

Egy sör 1250 forint

Minden egységes áron kapható a Puskás Arénában az Európa-bajnokság meccsein. Egy félliteres sör 1250 forintba kerül, és az alkoholmentest szintén ennyiért árulják. A félliteres üdítőért vagy jeges teáért 790 forintot kérnek, míg az ásványvíz 590 forintba kerül. A szendvicseket 1590 forintért árulják, a perec és a csipsz 690 forintba kerül. A pattogatott kukorica 790 forintot kóstál, egy szelet csoki pedig 490 forint. Menüket is árulnak, üdítő pattogatott kukoricával 1480 forint, ugyanez sörrel 1940.

A labdabirtoklás a lényeg

A magyar válogatott hátvédje, Fiola Attila nagyon várja már a szombati, franciák elleni mérkőzést, hogy újra átélhesse, ahogy több tízezer ember támogatja a csapatot a pályán.

Fenomenális volt hazai pályán játszani. 2016-ban olyan hangulatot teremtettek a szurkolók, hogy azt hittem, ilyen alkalom soha többet nem lesz, de a keddi szurkolás ezt is felülmúlta. Elképesztő volt a tábor, valószínű, hogy miattuk tudtuk tartani a 0-0-t, amíg csak bírtuk. A franciák ellent öbbet kell birtokolnunk a labdát, mert ezek az ellenfelek hamar felőrölik a csapatot és a védelmét.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek