Labdarúgás

Ilyen rituálékat tartunk mi magyarok a meccsek előtt! - ezeket mondták olvasóink

Bors

Létrehozva: 2024.06.17.

El sem hiszed, milyen furcsa szokásai vannak egyes szurkolóknak.

Június 14-én péntek este a Németország-Skócia meccsel elkezdődött a 2024-es Európa-bajnokság, melyen szombaton már a magyar válogatott is bemutatkozhatott a Svájc elleni mérkőzésén.

A következő néhány hét minden bizonnyal az Európa-bajnokság meccsei körül forog majd, éppen ezért megkérdeztük a Bors olvasóit, hogy ők milyen szokást, hagyományt, rituálét tartanak a meccsek kezdete előtt: „Van valami különleges rituáléd a meccs kezdete előtt?” Az eddig beérkezett válaszok közül szemezgettünk, melyeket most te is elolvashatsz:

- Behozom a csipszeket és a sört, majd kezdődhet a Himnusz.

Beveszek egy kis nyugtatót, majd taktikusan ráiszom egy keveset, az a biztos.

- Alaposan kielemzem az oddsokat, hogy mikre érdemes fogadni!

Kikapcsolom a TV-t és nem nézem a meccset, hátha így nyernek. Akárhányszor megnéztem, jó esetben döntetlen, de jellemzően inkább vereség volt a vége.

- Inkább ágyikós meccset játszom a szerelmemmel a hálóban.

A magyar válogatott meccse előtt? Eléneklem a Himnuszt a csapattal.

 

Amikor már nem bírom nézni, hogy mit össze szerencsétlenkednek, akkor kimegyek a szobából és elszívok egy cigit. Amíg kint vagyok, általában rúgnak legalább egy gólt. Ez a rituálé általában be szokott jönni nálam.

Ha te is megosztanád, hogy milyen vicces, esetleg furcsa, sőt mi több hajmeresztő rituálékat tartasz a mérkőzések kezdete előtt, akkor az ITT ELÉRHETŐ kérdéshez tudod megírni a válaszod.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek