Gyógyulás

Kommentekben megkapta, de mindent cáfol a Sztárban sztár leszek! kiesője

S.M.

Létrehozva: 2022.12.05.

A kilencedik héten véget ért a TV2 sikerműsora, a Sztárban sztár leszek! Bari Laci számára. A tehetséges énekes azonban nem szomorkodik, csodás emlékekkel távozik. A fárasztó időszak után úgy érzi, szüksége van egy kis pihenésre.

Sokan gondolták úgy, hogy Baci Laci kerül ki győztesként a Sztárban sztár leszek! negyedik évadából. Épp ezért okozott nagy meglepetést, amikor vasárnap számára ért véget a verseny. Felkészülését rendkívül megnehezítette lábsérülése, amit nemrég az egyik táncpróbán „szerzett”. Három héten át gipszelt lábbal, ülve tudta teljesíteni feladatait, talán emiatt gondolták úgy a nézők, a többi versenyzőhöz képest a felkészülés szempontjából könnyebb dolga volt. Ez azonban közel sem így van.

Talán lehet összefüggés, mert kommentekben időnként megkaptam, hogy ülve nekem egyszerűbb a dolgom. 

Pedig egy sípcsont-repedéssel a felkészülés igen problémás. Nekem ez egy nehezített pálya volt, de így is próbáltam kihozni magamból a maximumot kezdte a Borsnak. – Az első adásban már a levegőben szaltóztam, azután nőként álltam színpadra. Annyi mindent történt velem, akkor sem lenne kevés, ha lebontanám tíz hétre – fűzte hozzá.

Bár Lacinak ugyan véget ért a verseny, egyáltalán nem szomorkodik, mert rengeteg élménnyel gazdagodott a Sztárban sztár leszek!-ben töltött idő alatt.

Nagyon jól érzem magam és egyáltalán nem vagyok csalódott. 

Olyan dolgokat próbálhattam ki, amivel korábban nem találkoztam. Pozitív élményként fogok erre az időszakra gondolni. Azt azért beismerem, hogy elfáradtam és van mit kipihennem, de még a fináléban visszatérek. A közeljövőben a dalíráson és a stúdiózáson kívül nem tervezek nagyobb dolgokat. Az elmúlt hetekben mindig más bőrébe kellett bújnom, most szeretnék visszatalálni önmagamhoz – árulta el az énekes, majd érdeklődésünkre elmondta, bár még nem tudja, mikor fog sérüléséből teljesen felépülni, napról napra egy lépéssel közelebb kerül a gyógyuláshoz.

A térd és a boka kényes terület, nehezen regenerálódik. A merevítőt pihenés közben már nem, csak akkor kell hordanom, ha megyek valahova. 

Három-négy hétig egyáltalán nem terhelhetem, utána is csak óvatosan állhatok rá, a mankóra egy ideig szükség lesz. Gyógytornász segítségével és magamtól mozgatom a lábamat. Ilyenkor az izmok egy kicsit lesorvadnak, de próbálom visszaépíteni. Minden nap hajlítgatom a térdem, de csak addig a pontig, amíg nem fáj. Egyelőre beláthatatlan, mennyi idő alatt fog helyrejönni, de az mindenképpen jó hír, hogy nem rosszabb a helyzet – mondta bizakodva Laci.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek