Tárgyalás

Ujjal mutogat a nyomozókra VV Fanni elrablója

2022. július 1. péntek 15:45

A férfi azt állítja, tisztázhatták volna a nevét.

Forrás: Bors

VV Fanninak 2017. november 20-án nyoma veszett. Az eltűnésének ügyében több olyan dolog is van, amire máig nem találtak magyarázatot. A Való Világ egykori szereplőjének meggyilkolásával vádolt férfi az általa írt védőbeszédben ezekre a kérdőjeles részletekre is nagy hangsúlyt fektetett, abban bízva, hogy elbizonytalaníthatja a hallgatóságát.

A lány eltűnését követő második napon a szülők a lakásába lépve mindent rendben találtak, a kutyái nem voltak éhesek, és nem piszkítottak a szőnyegekre sem. Két nappal később frissen mosott ruhákat láttak, a törölközők a radiátoron még nedvesek voltak, annak ellenére, hogy ment a fűtés.

B. László szerint további kérdéseket vet fel, hogy mint utóbb kiderült, Fanni e-mail fiókjába november 23-án beléptek, és levelet is küldtek onnan. Az ügyben megkérdezett informatikus szerint egy névjegyet küldtek el, és azt állította, ez a típusú üzenet automatikusan nem kerülhetett továbbításra.

 

Nem csak Fanni üzenetküldő rendszerébe, hanem a Rosszlanyok.hu oldalon létrehozott profiljába is belépett valaki december 18-án, hetekkel az eltűnése után. Mint az a nyomozás során kiderült, nem az oldal üzemeltetői tették. A vádlott szerint ha az eltűnést követő egy évben kinyomozták volna, hogy kinek az IP címéről történt a fiókok feltörése, tisztázhatták volna a nevét a gyilkossági ügyben, ezt viszont az elévülés lejárta után már nem lehet kideríteni.

Mindent megtett ártatlansága bizonyításáért

Minden szalmaszálba belekapaszkodott Novozánszki Fanni meggyilkolásával megvádolt B. László. Amellett, hogy az FBI általa vélt hibáit közel egy órán át sorolta, olyan érveket is felhozott, amik hallatán még a tárgyalóteremben ülők is a fejüket rázták.

A valóságshow-szereplő elrablója kevésbé hihető magyarázattal állt elő azzal kapcsolatban, hogyan kerülhetett a DNS-e a kötélre, amellyel Fannit megfojtották. Az eltűnést követő napokban B. László a nagyszüleihez utazott, és azt vallja, csak akkor vette észre a kötelet, amikor kipakolt az autójából. Azt állítja ugyanis, hogy a lány barátnője nyomta a kezébe a csomagot, amibe Fanni holmijait és a kötelet tette.

Láttam, hogy kicsúszott a kötél a táskából és akkor értem hozzá. Így kerülhetett rá a DNS-em – mondta a vádlott, és hozzátette: bár a nagyapja egy fotó alapján azonosította a kötelet, tévedhetett, mivel a családtagok DNS-mintája sem volt rajta, azt azonban nem lehet tudni, hogy erre is kiterjedt-e a vizsgálat.

Érthető, hogy a vádlott mindenképpen szeretné elkerülni, hogy elítéljék és 30 évre rács mögé kerüljön, de azt állítani, hogy mindenki csak egyféleképpen tud hurkot kötni, nem állja meg a helyét. Emellett arra is kitért, hogy az autókölcsönzőben a jármű tisztítása alatt a takarító nem talált a kötélből származó szálakat, amit, lássuk be, kellő szakmai hozzáértés nélkül senki sem tudna eldönteni. 

Ezt ne hagyd ki!

Szorul a hurok? Aggasztó, mikre keresett rá a neten B. László Fanni eltűnése napján

Nyugtalanító listát mutattak be.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Cseh Katalin uniós pénzügyi csalásáról - videó

origo.hu

Biztonsági őrök vertek szigetes fesztiválozókat az egyik bulihajón - videó

borsonline.hu

Kiderült, mire készült halála előtt Berki Krisztián: „Hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”

mandiner.hu

Horvát lap: Orbán Viktor Putyin embere az Európai Unióban

ripost.hu

Hatalmas robbanás rázta meg a napot, a Földre is hatással lesz

magyarnemzet.hu

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető + videó

vg.hu

Brutális büntetést kapott az Aldi, amiért fittyet hányt az árstopra

mindmegette.hu

Milliós bírságot kapott az Aldit, mert drágábban adták az árstopos termeket

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség, lezárták a környéket: egy 80-as éveiben járó férfit a nyílt utcán késeltek halálra

borsonline.hu

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: durva, ami ma jön

További cikkek

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

Tervek

Kiderült, mire készült halála előtt Berki Krisztián: „Hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”