Tárgyalás

Súlyos dolgokat állít az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

2022. július 1. péntek 10:13

Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, B. László lehetőséget kapott, hogy a saját védelmében felszólaljon az utolsó szó jogán.

VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni még 2017-ben tűnt el nyomtalanul. Szülei két nappal később a lakásában mindent rendben találtak, lányukat mégis mintha a föld nyelte volna el. Nem adott életjelet magáról, így a rendőrség segítségét kérték.

A nyomozás során több terhelő bizonyíték is előkerült, melyek alapján megtalálták a valóságshow szereplőjének feltételezett gyilkosát, B. Lászlót. A férfinél történő kutatás során előkerült egy darab kötél, amellyel feltehetően megfojtotta a lányt. Megtalálták rajta Fanni vérét, valamint néhány fémszálat is, amely az általa utoljára viselt türkizkék felsőjéről származott. A vádlott azt állította, nem emlékszik arra, hogy a kötél a tulajdonában lett volna. Az állítását a saját nagyapja cáfolta meg, a vallomásában ugyanis a férfi elmondta, felismeri, hiszen korábban ő maga kötött rá hurkot.

A legerősebb bizonyíték a garázs kamerái által rögzített videófelvétel, amelyen egyértelműen látszik, hogy a gyanúsított a karjaiban vitte az akkor már védekezésre képtelen lányt. A zárt garázson keresztül át cipelte, egészen egy bérelt autóig, melynek csomagtartójába tette. A csomagtérben 3 deciliter vért találtak, amely Fanni testéből szivárgott. Idővel a nyomozást az FBI szakértői is segítették, akik a jármű adatai alapján hatméteres pontossággal bemérték azt a Duna parti szakaszt, ahol B. László megszabadulhatott a holtesttől. Ám az azóta sem került elő.

VV Fanni és B. László
Fotó: Bors

Valószínűleg már soha nem derül ki, miért tűnt el VV Fanni, de B. László az utolsó szó jogán felszólalt önmaga védelmében. Kiderült, a vádlott nagymamáját is meghallgathatták volna, de a korára hivatkozva, mentességi jogával élve nem akart vallomást tenni, ezért hivatalosan is befejeződött a bizonyítási eljárás és a meghallgatások sora.

B. László a saját maga által írt védőbeszédben igyekezett minden vádpontot cáfolni az üggyel kapcsolatban. Azt állítja, Fanni magatehetetlen állapotban feküdt, amikor a lakására ért, azért mert "túlszívta magát" a B. Erika által adott drogból. Kórházba akarta vinni, de Erika nem engedte, megoldóemberekkel egyeztetett, akik segíthettek volna Fanninak.

A találkozó a Rákospataknál volt. 

Odament és átadta bmw-s embereknek Fannit, majd elhajtott és Siófokra indult az első számú tanúval.

Onnan reggel Dunavecsére ment. Az úttal kapcsolatban több általa vélt ellentmondást sorolt fel. Szerinte hanyag volt a nyomozás, a köztéri kamerákat és a haladási sebességet illetően. Volt, ahol 250 km/órás sebességgel kellett volna haladnia, hogy megvalósuljanak a leírt adatok. Állítása szerint az útvonal bizonyos pontjait sem érintette.

VV Fanni, B. László

Fotó: Bors

Termények rakodása volt a feladata a dunavecsei kikötőben, megszűnt a munka és meg akart győződni róla, hogy valóban ez történt és nem vágták át. Azért ment oda, hogy a saját szemével győződjön meg erről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb képek a Baywatch-sztár topmodellről, aki 39 évesen fogatlan, kopasz hajléktalan nő lett

origo.hu

Kiderült, mivel foglalkozik a börtönben az RTL bukott sztárja, Aurelio

borsonline.hu

"Hiányzol" - felesége bocsánatáért könyörög Molnár Gusztáv

vg.hu

Baljós árnyat látnak a forint felett a kereskedők: az euróét

metropol.hu

Kórházba került Gáspár Győző, nincs túl a nehezén

magyarnemzet.hu

Brazíliában máshogyan látják az orosz–ukrán háborút

magyarnemzet.hu

Egy holland férfi megvett egy magyar falut, idén már fesztivált szervez benne + videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 8.: az Oroszlán ma nagy dolgokra képes, a Bak szembenéz a félelmeivel

borsonline.hu

Megrendítő videóinterjút adott az eltűnt inárcsi édesanya lánya

borsonline.hu

Három megye ússza meg mindössze, kiadták a vészjelzést

borsonline.hu

Teszteld le, hogy okosabb vagy-e, mint egy kisiskolás!

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Kezelés

New York után pszichoterápiával gyógyult Sugár Berci, az egykori gyereksztár

Trauma

Megtámadták az Éjjel-Nappal Budapest sztárját, egy hónapig nem mert utcára menni utána