Eklektikus és impresszív - ezekkel a szavakkal jellemzi a CNN cikkében a budapesti éttermi szcénát, ami mellé szerintük még fantasztikus street food is társul. Erről a széles gasztronómiai palettáról válogatták le a szerintük tíz legjobb helyet.
1. Onyx: Két Michelin-csillaggal és Mészáros Ádám séffel megspékelt étterem a Vörösmarty téren, rögtön a híres Gerbaud-kávéház mellett.
2. Costes Downtown: Miguel Vieira és Tiago Sabarigo igyekeznek fenntartani a Michelin-szintet, sikeresen, mindehhez pazar hazai borok is társulnak.
3. Borkonyha: Sárközi Ákos konyhájáról is michelines fogások kerülnek az asztalra, de a CNN a kacsamáj terrine-t kiemeli ezek közül.
4. MÁK Bistro: Mizsei János konyhája az étel előkészítésének díjazott manufaktúrája, ahol pazar a mangalica.
5. Caviar&Bull: Itt, a nagykörúti Corinthia Hotelben a múltai Marvin Gauci készíti a fogásokat, például a szintén kiemelt mangalicát vagy a kaviárt.
6. Könyvbár & Restaurant: A Dob utcai hely különlegessége, hogy a kéthetente cserélődő menüt könyvek alapján rakják össze, nemrég például Harry Potter-fogások szerepeltek az étlapon.
7. Paprika: A Dózsa György úton található éttermet egyesek turistákkal zsúfoltnak és idejétmúltnak tartják, de még mindig itt az egyik legjobb a pörkölt vagy a tatár bifsztek.
8. Törökméz: Buda se marad ki, a Margit utcai Törökméz egész nap kínál pazar reggelit, szuper kávét, ideális brunch-hely.
9. Bors GasztroBár: A bulinegyed szívében, a Szimpla mellett található hely fő attrakciója a leves és a bagett, na meg nyugati turistáknak az alacsony árak.
10. Tökmag Vegan Street Food: Roppant kompakt ételbár a Hollán Ernőben, ahol mindössze négy ülőhely van, de cserébe vegán burgereket falatozhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.