Ezo

Nyolc csillagjegy, akinek megújulást hoz a júniusi újhold: ők most mindent elérhetnek

Létrehozva: 2024.06.02.

Vajon kik azok, akikre a legnagyobb hatással lesz az újhold? Most kiderül!

Az újhold mindig a megújulás, az átalakulás szimbóluma, így ekkor mindenki azt érezheti magán, hogy változáson megy keresztül: ki kisebben, ki nagyobbon. Az új holdciklus kezdete egyúttal azt is hordozza magával, hogy mi magunk is egy új kört kezdhetünk, a hibáinkat jóvá tehetjük, a téves lépéseket korrigálhatjuk. Emellett ez az időszak az, ami a legideálisabb arra, hogy szembenézzünk saját magunk fejlődésével, vessünk egy alapos pillantást önmagunk életútjára. A június 6-ai Ikrek újhold nyitottságra ösztönöz majd minket, új dolgok felfedezésére, tanulásra, esetleg arra, hogy új emberekkel találkozzunk, vagy új élményekben legyen részünk.

Kiderült, melyik csillagjegyre mosolyog rá a szerencse szökőévben! /
Vajon kire milyen hatással lesz a júniusi újhold?  Fotó: Bors

8 csillagjegy, akikre nagy hatással lesz az Ikrek újhold

Bika

Itt az ideje, hogy felrázd a pénzügyeidet! Persze nem kell rögtön minden eddigi eredményt a kukába hajítani és nulláról újratervezni, de néhány kisebb változtatással nagy eredményeket érhetsz el az anyagiak terén. Vizsgáld felül a kiadásaidat és nézz körbe a befektetési lehetőségek közt!

Rák

Itt az ideje, hogy a poharat ne félig üresnek, hanem félig telinek lásd! Ha beismered, hogy eddig mindig többre és többre vágytál, végre képes leszel arra koncentrálni, amid van. Az újhold megtaníthat rá: élvezd a pillanat apró örömeit és a saját sikereidet is – legyenek bármilyen aprók is.

Oroszlán

Noha most csalódtál valakiben vagy a baráti körödben vagy a munkahelyeden, mutasd meg, hogy nélküle is boldogulsz! Független vagy nagyszerű vezetői képességekkel: vedd a saját kezedbe az irányítást, és az újholddal együtt te is új életet kezdhetsz!

Szűz
Valamilyen üzlet, szerződéskötés, határozat megszületése csúszik az újhold érkeztével, az égiek azonban arra kérnek: ezúttal alkalmazkodj, és ne aggódj, semmi sincs veszve! Használd ki ezt a kis plusz időt arra, hogy több információt gyűjts be az adott témában! Ha most rugalmas tudsz lenni a júniusi újhold megtanít arra: a késlekedés néha jobb végeredményhez vezet!

Skorpió

Az újhold arra figyelmeztet: ne keverd össze a szenvedélyes románcot az igaz szerelemmel. Ha túl sokat képzelsz bele egy kapcsolatba, csak megütöd a bokádat! Élvezd ki a pillanatot és a helyzetet, de légy realista a jövőt illetően!

Bak

A lehetőségeid szűkösek, így nem tudsz annyit segíteni másokon, mint szeretnél. Az újhold azonban új kezdetet jelent: igyekezz meglátni a lehetőségeket a kihívásokban, és a saját küzdelmeddel inspirálni másokat.

Vízöntő

Noha szerelemre vágynál, Ámor mintha más irányba lövöldözne. Barátaid és családod azonban itt vannak melletted, meríts erőt az ő szeretetükből. Az újholddal rájöhetsz: a legfontosabb emberek már ott vannak melletted, és ott is voltak mindig.

Halak

Bonyolódik a helyzet vagy a családod, vagy a lakhatásod körül. Légy kész kompromisszumokat kötni! Ha megfelelően nyitottan állsz hozzá a kérdéshez, hamar rátaláltok a megoldásra, és az új holdciklust már harmóniában kezdhetitek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek