Ezotéria

4 csillagjegy, akiknek piszok nagy szerencséje lesz az Ikrek havában

B.

Létrehozva: 2024.05.24.

Óriási szerencsét hoz 4 csillagjegy számára, hogy a Nap már május 20-án, a Vénusz pedig csütörtökön belépett az Ikrek jegyébe, az pedig csak fokozza a különleges energiákat, hogy vasárnap a Jupiter következik.

Ikrek

Az Ikrek havában a Nap különösen beragyogja a horoszkópodat, és ez minden területen fellélegzést, előrelépést  jelez - írja az Astronet. Sőt, azzal, hogy a Jupiter, a Nagy szerencse planétája lép a jegyedbe, a következő 1 évre is hatalmas lehetségeket jelez.

tavasz, horoszkóp, csillagjegy Pexels
Óriási szerencsét hoz 4 csillagjegy számára, hogy a Nap már május 20-án, a Vénusz pedig csütörtökön belépett az Ikrek jegyébe, az pedig csak fokozza a különleges energiákat, hogy vasárnap a Jupiter következik Fotó: Pexels

Szűz

Az Ikrek havában megérkezik a jutalom a sok erőfeszítésedért cserébe. Nem biztos, hogy rögtön érezni is fogod a hatását, de a következő pár hétben biztosan, és ennek köszönhetően az álmaidat is valóra válthatod. Fontos, hogy a lelked mélyén is el kell hinned, megérdemled a boldogságot.

Mérleg

Nagy a szabadságvágyad, vágysz a változásra, hogy valami kimozdítson a megszokottból, szívesen kapcsolódsz másokhoz, könnyen ismerkedsz. A szerencse pedig most mindenféle módon megmutatkozik most az életedben. Vonzó vagy az ellenkező neműek számára, az Ikrek hava a szerelmi vágyaidat is valóra váltja.

Nyilas

Fellélegezhetsz,  az Ikrek hava minden szempontból új kezdetet hoz számodra. Az Ikrek gyors energiáinak következtében sok mozgás, változás jön, felgyorsulnak az események, ez nagyon a kedvedre lesz. Most nagyon is szerencsés folyamatok hatnak rád.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek