Ezo

Lehet, hogy most jött el az időd: három csillagjegy élete gyökeresen megváltozik

Létrehozva: 2024.05.24.

Semmi sem lesz olyan mint korábban. Ez mindent megváltoztat.

Már csak néhány nap és beköszönt az igazi nyár. Ám három csillagjegy ezt nem csak a ruhák számában fogja megtapasztalni. Számukra a következő hónap sok különlegességet fog tartogatni.

csillagjegy, csillagjegyek, horoszkóp, Pixabay
Három csillagjegy életében nagy változás áll be Fotó: Pixabay

Nem csak kis változásról beszélhetünk az esetükben, ez tényleg mindent át fog írni. Mutatjuk, hogy erre a három csillagjegyre mi vár:

Ikrek

A Nap június 21-ig az Ikrekben jár, ez pedig azt jelzi előre, hogy a jegy szülöttei nem csak energiát kapnak az égiektől, de tisztánlátást is. Az uralkodó bolygójuk, a Merkúr a kommunikáció terén segítő kezet nyújt nekik, így az Ikrek könnyebben és hatékonyabban fejezhetik ki maguk és mások számára is a céljaikat. A június tökéletes lesz a merész döntéseket meghozatalára, legyen szó karrierváltásról, arról, hogy belekezdj egy új projektbe, de akár egy személyes utazás megkezdéséről is. Ráadásul a június 6-ai Ikrek újhold kiváltképp erőteljes lesz, így támogatva a nagy újrakezdést. Röviden: az Ikrek hamarosan új utakon találhatja magát, ez pedig teljesen átírja azt, amit eddig gondolt a jövőjéről.

Rák

Ahogy a Nap elhagyja az Ikreket és belép a Rákba, a jegy szülöttei számára egy nagy átalakulás veszi kezdetét. Tisztánlátást hoz ez az időszak, önismeretnek köszönhetően a Rákok úgy érzik ideje maguk mögött hagynia a múltat, és itt az idő új utakat megismerni. Továbbá a június 22-ei telihold olyan titkokat, az élet olyan rejtett részeit tárja eléd, melyek ismerete változásra késztet. Itt az idő, hogy önmagadra, a lelki egészségedre fókuszálj! Bízz az ösztöneidben és alakítsd úgy a sorsod, hogy a végzeted közelebb kerüljön a valós lényedhez!

Skorpió

A Plútó, az átalakulás bolygója uralta Skorpió a június 6-ai újholddal kezdődően megtapasztalhatja, milyen változások lépnek életbe. A jegy szülötteinek gyakran van részük a megújulásban, ám ez most sokszorosan igaz lesz az életükre, legfőképp önmaguk elfogadása és kapcsolataik terén. Most még inkább úgy érezhetik majd a jegy szülöttei, hogy itt az ideje újra gondolni a céljaikat, a vágyaikat, és ennek megfelelően kiválasztani a megfelelő irányt. Ez persze bátor döntéseket igényel, ám a jutalom egy őszintébb, önazonosabb élet lesz, így bizton kijelenthetjük: megéri - írja a Ripost.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek