Horoszkóp

Vajon rád köszönt a szerelem ezen a télen? Ezek a csillagjegyek most megtalálják az igazit!

H. A.

Létrehozva: 2023.12.16.

A tél ideális időszak lehet arra, hogy nagyokat romantikázzunk a párunkkal, vagy épp nyissunk egy új párkapcsolat felé.

2023 decembertől 2024 február végéig fokozatosan bezáródnak régi ajtók: vagyis, egyre csökken az esélye régi érzelmek feléledésének, kibékülésnek, újrakezdésnek. Ez egyesek számára rossz hír, míg mások számára eljött az idő, hogy végre előre, tovább lépjenek - írja az Astronet. Mindazonáltal a tél, a korai sötétedés, a zimankós idő ideális lehet arra, hogy összebújj a pároddal, vagy végre kinyisd a szívedet, és bizalmat adj valakinek - persze, nem mindegy, hogy melyik jegy szülöttje vagy.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

KOS téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Január 4-ig a bolygód, a Mars a Nyilasban jár, ami felvillanyoz, és nem fogod rejtegetni a párod iránt érzett szeretetedet az ünnepek alatt. Ettől év végén izzik majd a levegő körülöttetek. Január 4 és február 13 között nyomott lesz a hangulatod munkahelyi ügyek miatt. Február 13 után jót tenne a kapcsolatoknak a környezetváltozás, egy kisebb utazás.

Szingli: Január 4 és február 13 között nem a párkeresésen lesz a fókuszod. Annyi munka szakad a nyakadba - például főnökváltás, vagy helyettesítés miatt - ami alkalmatlanná tesz az ismerkedésre. Ebből kifolyólag jól teszed, ha decemberben minden lehetőséget megragadsz: menj társaságba, buliba, tanfolyamra! Majd február 13 után jön ismét egy kedvezőbb időszak.

 

BIKA téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Nem tudsz betelni a kedvesed illatával, látványával, érintésével: ne fukarkodj hát a szerelmes szavakkal, ettől lesz igazán bensőséges a karácsonyotok! A Bikában járó Jupiter december 31-én, Uránusz január 27-én indul el előre, ami jó hatással lesz rád és kapcsolatotokra is. Ugyanakkor egész februárban munkahelyi gondok nyomasztanak majd, amit nem szabad hazavinned.

Szingli: Szerelmes hangulatban leszel december 29-ig. Nyisd ki a szemedet, a szívedet és az ajtódat a szerelem előtt, ami kopogtat, és szeretne belépni az életedbe! A Bikában járó Jupiter december 31-én, Uránusz január 27-én indul el előre, és te végre képes leszel lezárni a múltat, és befejezed a nosztalgiázást. A februárod munkás lesz, emiatt nem sok időd marad ismerkedni.

 

IKREK téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: A szerelmed szeretné, ha lenne időd és türelmed végighallgatni őt, akkor is, ha szerinted már megbeszéltétek és nincs új infó. Január 14-ig add neki a figyelmedet! Ez az igazi ajándék. Január 20-tól mehetnéked lesz: szíved szerint azonnal csomagolnál, és kimennél a reptérre. Egyeztess a szerelmeddel, és együtt tervezzétek meg az utazást!

Szingli: December 13 és január 14 között a régi szerelmeid akarnak visszatérni: lehet, hogy megkeresnek, lehet, hogy álmodsz róluk, de az biztos, hogy még nem enged a múltad továbblépni. Kérdés, hogy életképes-e egy kapcsolat újraélesztés után. Január 14 után minden adott arra, hogy már előre nézz, január 20-tól pedig fellélegezhetsz, és mosolyod ellenállhatatlanul vonzóvá tesz.

 

RÁK téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: A párod a korábbinál intenzívebb figyelmet és törődést vár el tőled, így ha bárki vagy bármi eltereli róla a figyelmedet, megsértődik. Olyan lesz, mint egy gyerek, aki képes lebetegedni, csak azért, hogy vele foglalkozz. Ez hullámokban hol erősebb, hol gyengébb formában kíséri a kapcsolatotokat február végéig. Ha szereted, kényeztesd viszonzás várása nélkül!

Szingli: Attól, hogy valakivel jól elbeszélgetsz, vagy érdekes témákról váltasz üzeneteket, az még nem feltétlenül jelent szerelmet és/vagy kapcsolatot. Idén télen hajlamos leszel összekeverni ezt a kettőt, és azt hiheted, hogy beleszerettél valakibe, holott csupán a közös hang megtalálásáról van szó. Amikor kinyílik a szemed, neheztelni kezdesz önmagadra, márpedig ez nem jó.

 

OROSZLÁN téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Amilyen békés hangulatban telnek az év végi ünnepek, olyan nehéz napok jönnek. A legnehezebbek: január 25, 27, február 8, 10, 17, 25, 27. A bolygók szerint a pároddal mindketten rohantok, és nincs megállás, amikor leültök, és csak lazítotok kettesben. Hiányoznak a régi idők, amikor erre is több időtök volt. Nincs tragédia: bármikor csinálhattok meghitt estéket.

Szingli: Decemberben a családod és a munkád teljes embert követel meg, ám némi kapacitásod marad párkapcsolat építésére is. Nem baj, mert nem sok jelentkező lesz. Ezzel szemben január 20-tól megsokszorozódik azoknak a száma, akik felkeltik az érdeklődésedet, noha a bolygók szerint nem indul zökkenőmentesen az ismerkedés. Nehéz napok: január 25, 27, február 8, 10, 17, 25, 27.

 

SZŰZ téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: A közös jelenetek és jövőtök függ idén télen attól, hogy meghalljátok-e, amit a másik mond. Te belecsúszhatsz abba a hibába, hogy egy elkezdett mondatot magadban befejezel, és becsukod a füledet, mert unod, noha meglehet, hogy a párod mást mondana, kérne, kérdezne. Csak január 4-től mutatnak a bolygók javulást, enyhülést éss csak konkrét témákban.

Szingli: Ez a tél számodra őrületes hullámzást hoz szerelmi téren: hol úgy érzed, hogy készen állsz egy tartós kapcsolatra, hol elmegy a kedved, mert se magadban, se az igényeidben nem vagy biztos. Képtelen vagy eldönteni, hogy egy szoros együttéléses vagy egy laza, szabadidős kapcsolatra vágysz-e. A holtponton való átlendülésben  egy önismereti tanfolyam sokat segítene.

szerelem, pár, kapcsolat
Fotó: Pexels

 

MÉRLEG téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Bolygód, a Vénusz december 29-ig mélyrepülést mutat: nem leszel elégedett magaddal és a karácsonyi teljesítményeddel sem. Kérdezd meg a szerelmedet, hogy ő elégedett-e, mivel csak ő számít. A szilveszteretek jobban fog sikerülni, az új évet pedig kezdhetitek közös célok pontosításával. Ám egészen február végéig a pénzügyeiteket kell mederben tartanotok.

Szingli: Nem leszel topon december 29-ig: sem önmagaddal, sem a felhozatallal nem leszel elégedett. Nem is csoda, ha semmi kedved sem lesz ismerkedni és úgy érzed, jobb egyedül. Természetesen a sors ilyenkor (is) tréfát űz veled, és olyan új embert küld február vége előtt, aki megdobogtatja a szívedet, és miatta újra kell gondolnod, hogy mit akarsz, mit akarhatsz…

 

SKORPIÓ téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Valld be, ha unod, hogy a kedvesed folyton a múltat emlegeti! Téged frusztrál, sőt demotivál ez, mivel úgy érzed, hogy nem vagy neki elég jó, ami végzetes elhidegülést eredményezhet január 27-ig. Utána otthonteremtéssel, ingatlan ügyekkel, felújítással kapcsolatos ügyek okozhatnak fejtörést: érdemes lenne kikapcsolódnotok, ha nem akartok szakítani.

Szingli: „Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!” - súgja a sors a füledbe január 27-ig. Vagyis addig még nyitva van a múlt ajtaja, amin visszajöhet valaki a múltadból, utána bezáródik ez az ajtó, és már csak a jelen és a jövő játszik. Sajnos a február tele lesz feszült konstellációkkal, amelyek nehezítik egy új kapcsolat indulását. Lehet, hogy még nehezen engeded el a múltat.

 

NYILAS téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Decemberben sürgeted a szerelmedet, mert úgy érzed, hogy te már fényévekkel előrébb jársz, míg ő leült az út szélén. Ebből bármikor vita pattanhat ki köztetek. A környezetetek nem érti, mi történt veletek. Most kiderül, hogy milyen erős a szerelmetek. Januártól összehoz titeket egy családi és/vagy egészségügyi probléma, és a szövetségetek megerősödik a bajban.

Szingli: A tél ingerültséggel indul nálad: szerinted mindenki csigalassú, míg te ezerrel száguldozol. Semmi türelmed sem lesz ahhoz, hogy bevárd, amíg felfogja azt, amit kérdezel, mesélsz, emiatt nem sok értelme lesz ismerkedned, mert látszani fog rajtad a fanyalgás. Január végétől javulnak az esélyek, ugyanakkor csodát ekkor sem várhatsz. Talán, ha le tudnál lassulni, jobb lenne…

 

BAK téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: A párod már megszokta, hogy te egy szigorú és következetes ember vagy, így nem csodálkozik, ha kritikusan nyilatkozol. De, amit január 21-ig csinálsz, az igencsak megtépázhatja az önbizalmát és a szövetségetekkel kapcsolatos hitét. Semmiképp se gázolj bele a lelkébe! Kritizálás helyett dicsérd minél többet, máskülönben máshol kapja meg ezt, és te csak nézhetsz.

Szingli: Nem akarsz, és nem tudsz engedni az elvárásaidból: te egy szigorú és következetes ember vagy, akinél magasan van a léc a másikkal kapcsolatosan. Ebből nem kell leadnod, de nem szabad csodálkoznod, ha a jelentkezők január 21-ig hamar lelécelnek. Utána lassan javulnak az esélyeid, és az égi folyamatok végre egy értelmes és értékes embert „jósolnak” neked.

 

VÍZÖNTŐ téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Vihar előtti csendet tapasztalhattok január 21-ig: eddig engeded vezetni magadat, a kedvesed pedig azt hiheti, hogy megszelídített. Ám január 21-én a Plútó belép a Vízöntőbe, és megrázod magadat, mint a kutya, ami kijött a vízből, és megrázza a bundáját. Erre rámehet a kapcsolatotok, ha nem kontrollálod magadat. Az alkohol kifejezetten hátrányos most!

Szingli: Simán félrevezeted azokat, akik január 21-ig keresik a társaságodat, ugyanis kedvesnek és együttműködőnek, sőt együttérzőnek mutatod magadat. Majd január 21-én a Plútó belép a Vízöntőbe, és neked elmegy a kedved a jó viselkedéstől. Eleged lesz a képmutatásból és a társadalmi szabályokból: ennek ellenére marad egy ember, aki hozzád hasonlóan szembe megy az elvárásokkal.

 

HALAK téli szerelmi horoszkóp

 

Párkapcsolatban élő: Te rendben vagy önmagaddal és a kapcsolatotokkal, a párod azonban kevésbé elkötelezett. Ne bántódj meg ezen, inkább segíts neki: nem veled van baja, hanem az önbizalmával! A féltékenykedése is ezt igazolja. Beszélgess vele a régi időkről, ha igényli! Január 2-től véget ér nála a nosztalgiázás, és elkezdhetitek tervezni, építeni a közös jövőtöket.

Szingli: Kísért a múltad január 2-ig. Régi emberek akarnak visszatérni, vagy te akarod felvenni velük a kapcsolatot. Nem biztos, hogy többes szám a helytálló: lehet, hogy egyetlen személyről van szó, akivel meglehet, van még rendezetlen ügyetek. Ha ez megvan, akkor okafogyottá válik a közös életetek, és tovább kell lépnetek, neki is és neked is. Ez megviselhet…

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188221_auto_resized.jpg
origo.hu

Vidnyánszky Attila: Tényszerűen nem igaz, amit Udvaros Dorottya mond

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27760_resized.jpg?avcount=1714863909
origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188266_auto_resized.jpg
life.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a bolygóegyüttállások találkozásokra adnak esélyt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189448_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Súlyos baleset történt előadás közben a Richter Flórián cirkuszban, megsérült egy néző is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181114_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174580_auto_resized.jpg
vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27761_resized.jpg?avcount=1714863909
origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187437_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a szerdai újholdnál megtalálhatjuk a közös nevezőt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most zárták le a budapesti felüljárót, szörnyű buszbaleset történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189162_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: kibékült a TV2 legmegosztóbb sztárpárja? Kiderült az igazság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/lHj-gZZ6oiCS2RNd3pB-KKq_1mhzuWXfXN1d8qkgWVI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwNmNlYzczNzdjNTQ3NmQ5MDMxOGM2NzljNzQ4NDk5.jpg
Kvíz

Egybe vagy külön? A többségnek fogalma sincs, hogy kell írni ezeket a szavakat

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban