Ezotéria

3+1 csillagjegy, aki állandó figyelemre vágyik

B.P.

Létrehozva: 2023.09.09.

Vajon te vagy a párod szerepel közöttük?

Ünnepelt sztárok nem csak a vásznon, a szűkebb környezetünkben is léteznek. Íme 3+1 csillagjegy, melynek lételeme a rivaldafény, az, hogy ő legyen a középpontban és minden tekintet rá szegeződjön.

Fotó: Pexels/Marcelo Dias

Oroszlán

Az állatok királyaként ismert ragadozó tekintélyt parancsoló megjelenéssel és figyelemre méltó hanggal büszkélkedhet. Akárcsak az Oroszlán csillagjegy szülöttei. Vágynak a figyelemre és az elismerésre, melyben segíti őket a kisugárzásuk, karizmatikus egyéniségük. Nem híve a locsogásnak, csak akkor emeli fel a szavát, ha jogosnak érzi a felszólalását – ezzel is növeli a tekintélyét.

Oroszlán csillagjegyű világsztárok: Jennifer Lopez, Ben Affleck, Jennifer Lawrence

Skorpió

Figyelmeztetnek a szakértők: ez a jegy rafináltabb a többinél, látványos visszahúzódásával, titokzatosságával vonja magára a figyelmet. A sejtelmességet csak fokozza az érzékenyége és együttérző képessége, melyet nagyszerű színészi képességeivel csak tovább fokoz. Beszédes tény. hogy számára valóban színpad az egész világ, szinte kivétel nélkül minden mozdulatával szerepet játszik.

Skorpió csillagjegyű világsztárok: Katy Perry, Ryan Reynolds, Emma Stone

Ikrek

Az Ikrek lételeme a humor, mellyel gyakorlatilag bármely társaságban pillanatok alatt képes a középpontban maradni és folyamatosan fenntartani mások érdeklődését. Megnyerő a stílusa, abszolút a szavak embere és pillanatok alatt képes belopni magát mások szívébe. Retteg az unalomtól, szabályosan menekül előle, így számára a színpad valóban felér a világot jelentő deszkákkal.

Ikrek csillagjegyű világsztárok: Nicole Kidman, Angelina Jolie, Shia LaBeouf

Rák

A Rák érzékenysége egyben az erőssége is: képes tökéletesen ráhangolódni mások rezgésére, miközben kifejezetten jól bánik a szavakkal. Tudja, hogy keltse fel mások figyelmét anélkül, hogy felemelné a hangját. Erős megérzései mellett szinte minden helyzetben képes megőrizni a méltóságát, csak akkor enged ki, ha egyedül van és senki sem látja. Ez a csillagjegy rengeteg nagyszerű színésszel ajándékozta meg a filmvásznat, akik csillognak a reflektorfényben, miközben kiemelten óvják a magánéletüket.

Rák csillagjegyű világsztárok: Meryl Streep, Tom Hanks, Daniel Radcliffe 

 

/Forrás: Life.hu/

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek