Úszás

Sürget az idő, Hosszú Katinka jövője heteken belül eldől

sk

Létrehozva: 2022.12.26.

A bajnoknő fotóval üzent a kapitánynak.

Forrás: MTI

Szerelmes fotókkal lepte meg követőit karácsonykor Hosszú Katinka. A képek Zanzibáron készültek, az úszónő pedig férjével, Mátéval együtt kettesben tölti az ünnepnapokat a messzi távolban. Évekkel ezelőtt ez még elképzelhetetlen lett volna, Katinka karácsonykor is edzőtáborozott, de megesett az is, hogy december 24-én csak miatta nyitották ki a bajai uszodát.

A mostani lazítással sincs baj, csak Katinka korábban azt mondta, mindent megtesz azért, hogy ott lehessen még a 2024-es, párizsi olimpián. Ehhez képest az augusztusi, római Eb óta nem láttuk őt versenyezni, és dr. Sós Csaba szövetségi kapitány sem tud semmit az Iron Lady konkrét terveiről.

– Kemény év vár az úszóinkra, jövőre el kell dőlnie annak, ki számolhat komolyan a párizsi olimpiával. Mindenki megkezdte az alapozást, de Katinkáról semmit nem tudok – mondta lapunknak a szakember, aki nem adja fel a reményt. 

Ha még mindig az a célja, hogy komoly versenyeken, világbajnokságon és olimpián induljon, akkor sürgősen változtatnia és edzenie, versenyeznie kellene.

Mátéval augusztusban volt az esküvő Fotó: Szabolcs László

A kapitány szavai úgy tűnik, egyelőre nem hatották meg a bajnoknőt. Augusztusi esküvője óta teljesen eltűnt a sportágból, mindössze az úszók gáláján jelent meg, igaz, ott is inkább a háttérbe vonulva. Mindemellett egy címlapfotózást vállalt egy magazinban, valamint az éttermével kapcsolatos teendőket intézi. Lehet, hogy mégis inkább a civil élet, a családalapítás foglalkoztatja? Az idén májusban bemutatott életrajzi mozija azzal zárul, maga sem hitte volna, de egyre többet gondol az úszás utáni életre. Ahogyan arra a kapitány is utalt, heteken belül el kell dőlnie, látjuk-e még valaha versenyezni Hosszú Katinkát.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek