Sport

Szilágyi Áronnak bejött a házasélet

T. D.

Létrehozva: 2017.12.30.

<p>Szilágyi Áron és kedvese, Szántó Bettina már boldog házaséletet él, de az olimpiai bajnok vívó nem érez különbséget a kapcsolatukban. </p>

Forrás: Végh István

Hosszú távban gondolkodunk, sok minden jóval könnyebb, viszont a mindennapjaink ugyanolyanok – magyarázta a Borsnak a kétszeres olimpiai  bajnok kardvívó. – Öt éve tartozunk össze, együtt ébredünk, és reggel én viszem a kávét az ágyba. Betti fogalmazott úgy, egy kapcsolatban bizonyos időkorlátokon belül tervezünk, egy házasságban viszont élethosszra. Valahogy így tudnám megfogalmazni az éle­tünket.

Annak ellenére, hogy a házaspár kiegyensúlyozottnak tűnik, a gyerekvállalás időpontját még nem tűzték ki. 

– Természetesen gondolkodunk azon, hogy hárman legyünk. Szerintem ez a természetes, de még nem aktuális. Mindketten a karrierünkkel foglalkozunk, úgy va­gyunk vele, érezzük majd, amikor eljön a pillanat, hogy bővülnie kell a családnak.

Nagyon idillikusnak hangzik kettejük kapcsolata. Hogy mi a titkuk, arra így felelt: 

– Betti a megértésével rengeteget segít. Nagyon magas az ér­zelmi intelligenciája, és pontosan tudja, milyen élsportolóval élni. Régen féltem, hogy bárki lesz a párom, hogyan tolerálja az életmódomat, de ő ezt a legnagyobb empátiával kezeli, amiért én hálás vagyok neki. Cserébe próbálok minél jobb férj lenni.

Most, hogy lecsengett a rohanós időszak, az ünnepek alatt végre kikapcsolódhatnak. Először vállalkoztak arra, hogy megvendégeljék a családot karácsonykor. Saját főztjükkel és sok izgalommal készültek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek