Húsvét van még van két napod, hogy elbabrálj a saját készítésű bonbonokkal. Ajándéknak is remek, de kínálhatod desszertként is, és nem csak a locsolóknak!
Hozzávalók:
Elkészítés A csokoládét olvaszd fel gőz felett, közben a vajat és a tejszínt külön-külön verd habosra! Keverd össze a csokit, a vajat és a tejszínt, reszeld bele a narancsok héját is! Fóliával kibélelt lapos tálra halmozd rá a masszát, szépen lapogasd el, hogy kb. 2 centi vastag csokilapot kapj! Így tedd a hűtőbe, és hagyd ott, amíg meg nem dermed! Kockázd fel, és nedves kézzel formálj belőle tojásokat! Hempergesd őket cukrozatlan kakaóporba, vagy piros/tarka dekorcukorba!
Bár az időjárás még sokszor rácáfol, igenis itt a tavasz! Egyre több a friss zöldség, így a húsvéti sonka mellé egyszerűen készíthetünk ízletes és egészséges menüt!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.