Vega Cia­batta recept

diétás étel
PUBLIKÁLÁS: 2017. május 12. 14:05
Tölt­sünk cia­bat­tába grillezett padl­izsánt, paprikát, szárí­tott paradic­so­mot, friss salátát és parmezánt.

Tölt­sünk cia­bat­tába grillezett padl­izsánt, paprikát, szárí­tott paradic­so­mot, friss salátát és parmezánt.

Kínáljunk hozzá mexikói bab­salátát, ame­ly­hez 50 dkg konz­erv vörös­babrra, 25 dkg kuko­ricára, 1 vöröshagymára, 2 gerezd fokhagymára, 4 - 4 evőkanál ola­jra és sűrített paradic­somra, fél mokkáskanál csili­porra, sóra, őrölt fekete borsra, és 1 nagy kali­for­niai paprikára lesz szükségünk.

Elkészítés:

Miután a babot és a kuko­ricát leszűrtük, a hagymát és fokhagymát finomra vágjuk, ez utób­bit pedig áttör­jük. Együtt az ola­jban, közepes lán­gon kev­er­getve meg­fon­nyasztjuk.

A paradic­som­pürét belekev­er­jük, majd annyi - körül­belül 2 deci - vízzel öntjük föl, hogy híg mártás sűrűségű legyen.

Éppen csak 1 - 2 per­cig for­raljuk, majd a tűzről lehúzva a csilivelfűsz­erez­zük, megsóz­zuk, meg­bor­soz­zuk, a paprikát kic­sumáz­zuk, kisebb kock­ákra vágjuk, végül a bab­bal meg a kuko­ricá­val együtt a kihűlt paradic­so­mos mártásba keverjük.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.