Töltsünk ciabattába grillezett padlizsánt, paprikát, szárított paradicsomot, friss salátát és parmezánt.
Kínáljunk hozzá mexikói babsalátát, amelyhez 50 dkg konzerv vörösbabrra, 25 dkg kukoricára, 1 vöröshagymára, 2 gerezd fokhagymára, 4 - 4 evőkanál olajra és sűrített paradicsomra, fél mokkáskanál csiliporra, sóra, őrölt fekete borsra, és 1 nagy kaliforniai paprikára lesz szükségünk.
Elkészítés:
Miután a babot és a kukoricát leszűrtük, a hagymát és fokhagymát finomra vágjuk, ez utóbbit pedig áttörjük. Együtt az olajban, közepes lángon kevergetve megfonnyasztjuk.
A paradicsompürét belekeverjük, majd annyi - körülbelül 2 deci - vízzel öntjük föl, hogy híg mártás sűrűségű legyen.
Éppen csak 1 - 2 percig forraljuk, majd a tűzről lehúzva a csilivelfűszerezzük, megsózzuk, megborsozzuk, a paprikát kicsumázzuk, kisebb kockákra vágjuk, végül a babbal meg a kukoricával együtt a kihűlt paradicsomos mártásba keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.