Hozzávalók (4 főre)
1 nagy zsemle
3 evőkanál tej
400 g fehér halfilé kiszálkázva, bőre nélkül
1 nagy tojás
3 evőkanál parmezán sajt, lereszelve
1 evőkanál felaprózott petrezselyem
só és frissen őrölt bors
3 evőkanál sima liszt
extraszűz olívaolaj
1 késhegynyi csili
Elkészítés:
Tegyük a robotgépbe a kenyeret, locsoljuk meg a tejjel és turmixoljuk össze! Adjuk hozzá a halat és keverjük tovább, majd tegyük bele a tojást, a parmezánt, a csilit és a petrezselymet! Sózzuk, borsozzuk és keverjük simára! Formáljunk belőlük érméket, forgassuk őket lisztbe, majd rázzuk le róluk a felesleget! Forrósítsunk fel 90 ml olajat közepes tűzön, majd süssük ki benne a pogácsákat! Papírtörlőn csöpögtessük le őket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.