Reméljük a tej, tojás és élesztő nélküli bio medvehagymás pogácsa receptje nagy segítséget jelent a tudatosan táplálkozóknak, a candidásoknak és a cukorbetegségben szenvedőknek is. Jó sütést kívánunk!
Hozzávalók:
0,5 kg bio teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
0,2 kg bio pálmazsír vagy 0,3 kg bio margarin
0,1 kg apróra vágott bio medvehagyma
0,1 l tisztított víz
0,01 kg tengeri só
0,01 kg bio sütőpor
A bio teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztet, a tengeri sót, és a bio sütőport alaposan összekeverem szárazon, majd belegyúrom a bio pálmazsírt vagy a bio margarint, ezt követően hozzáöntöm a tisztított vizet és végül belegyúrom az apróra vágott bio medvehagymát. A kész tésztát körülbelül 2-3 cm vastagságúra kinyújtom és közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatom. A kiszaggatott pogácsát sütőpapírral borított vagy kizsírozott tepsibe helyezem, olyan távolságra, hogy a sütés folyamán ne érjenek össze. Nem kelesztem, 230 °C fokon körülbelül 10-12 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.