Legfinomabb paradicsomos tészta

tészta recept
PUBLIKÁLÁS: 2013. augusztus 18. 11:21

Nagyon szeretem a paradicsomos tésztát. Van egy apró trükköm, amivel olyan finom lesz, hogy bárki megnyalja a 10 ujját utána. A titok a fahéj.

Hozzávalók (2 főre): 20 dkg penne tészta 1 konzerv hámozott darabolt paradicsom 1 ek apróra vágott friss bazsalikom 2 késhegynyi fahéj 1 csipet só Elkészítés (elkészítési idő 5 perc): A tésztát feltesszük főni.Egy kis edénybe öntjük a paradicsomot a fűszerekkel. Közepes lángon addig főzzük, amíg a tészta al dente-re nem fő. Leszűrjük a tésztát, összekeverjük a szósszal és már tálalhatjuk is.
paradicsomos-teszta-kenyerotthonHozzávalók (2 főre):
  • 20 dkg penne tészta
  • 1 konzerv hámozott darabolt paradicsom
  • 1 ek apróra vágott friss bazsalikom
  • 2 késhegynyi fahéj
  • 1 csipet só
Elkészítés (elkészítési idő 5 perc): A tésztát feltesszük főni. Egy kis edénybe öntjük a paradicsomot a fűszerekkel. Közepes lángon addig főzzük, amíg a tészta al dente-re nem fő. Leszűrjük a tésztát, összekeverjük a szósszal és már tálalhatjuk is.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.