Hozzávalók (4-5 tálkához):
15 dkg étcsokoládé
4 dkg vaj
2 db tojássárgája
3 db tojásfehérje
10 dkg mogyoró
1 db nagy méretű narancs lereszelt héja
fél dl narancslé
1,5 dl tej
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz felett megolvasztjuk.
Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a tojássárgákat.
A mogyorót megpucoljuk, ledaráljuk, majd a narancslével, a narancshéjjal és a tejjel felforraljuk.
A mogyorós masszát hozzákeverjük a csokoládés krémhez, végül óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjéket is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.