Halloweeni tökfejek

blog
PUBLIKÁLÁS: 2012. október 29. 09:49
További halloweeni falatok és DIY ötletek a Fahéj magazin aktuális számában Helló, Halloween! és Rémisztően finom! címen.

Bár a Halloween megosztó téma Magyarországon, abban viszont szerintünk mindenki egyetért, hogy nagyon jó alkalom ötletes ételek és dekorációk készítésére.


További halloweeni falatok és DIY ötletek a Fahéj magazin aktuális számában Helló, Halloween! és Rémisztően finom! címen.

Halloweeni töltött „tök” paprikák

Hozzávalók (4 darabhoz):

4 db sárga vagy narancssárga kaliforniai paprika
2 marék főtt rizs
1 db hagyma apróra vágva
10 dkg darált hús
2 db paradicsom apró kockára vágva
2 evőkanál paradicsompüré
1 csipet fahéj
1 csipet curry
só, bors

Fahéj Magazin

1. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst és a paradicsomot.
2. Belekeverjük a rizst és a paradicsompürét, majd egy kevés vízzel felöntjük. Megfűszerezzük és készre főzzük.
3. Közben a kaliforniai paprikát kicsumázzuk, majd egy kiskéssel szemet, szájat, orrot vágunk neki.
4. Megtöltjük a paprikákat, majd 180 fokos sütőben kb. 30 percet sütjük.Fahéj Magazin

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.