További halloweeni falatok és DIY ötletek a Fahéj magazin aktuális számában Helló, Halloween! és Rémisztően finom! címen.
Halloweeni töltött „tök” paprikák
Hozzávalók (4 darabhoz):
4 db sárga vagy narancssárga kaliforniai paprika
2 marék főtt rizs
1 db hagyma apróra vágva
10 dkg darált hús
2 db paradicsom apró kockára vágva
2 evőkanál paradicsompüré
1 csipet fahéj
1 csipet curry
só, bors
1. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst és a paradicsomot.
2. Belekeverjük a rizst és a paradicsompürét, majd egy kevés vízzel felöntjük. Megfűszerezzük és készre főzzük.
3. Közben a kaliforniai paprikát kicsumázzuk, majd egy kiskéssel szemet, szájat, orrot vágunk neki.
4. Megtöltjük a paprikákat, majd 180 fokos sütőben kb. 30 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.