Hozzávalók 8 személyre
200g 70%-os sima csokoládé
10g alacsony zsírtartalmú vaj
1 evőkanál kukoricacukor
2 db tojás
10g Canderel Green por
10cl sovány tej
1 zacskó sütőpor
1 csipetnyi fahéj
Elkészítési mód
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (6-os hőfokozat). Olvaszd meg a csokoládét és a vajat. Vedd le a tűzről és keverd össze a kukoricaliszttel, a sütőporral, a felvert tojással, a Canderel Green-nel és a tejjel. Jól keverd meg, amíg sima nem lesz. Öntsd a masszát a muffin formákba és süsd 10-15 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.