Könnyen elkészíthető, nagyon finom, leves mellé másodiknak és vendégvárónak is kínálható: ez az ínyenc sajttekercs.
Hogyan készül?
Nyolc darab háromszögletű kolbászos sajtot 5 dkg vajjal, 1 kiskanál csípős pirosarany krémmel és egy gerezd fokhagymával, 5 dkg apróra vágott gyulai kolbásszal keverünk össze.
Alufóliára 8 szelet gépsonkát fektetünk, majd mögé 8 nagy, vékony szelet trappista sajtot.
A sonkára a kolbászos sajtkrémet, a sajtra a juhtúrós keveréket simítjuk. Szorosan föltekerjük, így a sonkás rész a tekercs közepére kerül.
Hűtőszekrényben dermesztjük, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.