A stevia egy Dél-Amerikában őshonos növény, amely már régóta ismert különleges édesítő hatásáról: a guarani indiánok Paraguayban már évszázadok óta használják, és Japánban is több mint 30 éve fogyasztják.
A kutatók 25 éve tanulmányozzák ezt az egyedülálló növényt, amelynek jellegzetessége édes ízű leveleiben rejlik.
Az engedélyezett stevia
A hatóságok több mint 20 országban - Japán, Ausztrália, Svájc, Franciaország és más európai uniós országokban, köztük Magyarországon is - engedélyezték a stevia-alapú édesítőszerek piacra dobását. A Merisant cég által gyártott Canderel Green az ún. Reb A-vel készül, vagyis a stevia növény legédesebb kivonatával.
A Reb A-ról röviden
A rebaudiozid A, vagy ismertebb nevén Reb A, a stevia növény legédesebb természetes összetevője az összes közül. A Reb A-t természetes aromákkal és más természetes eredetű összetevőkkel keverik össze, hogy tiszta, édes ízt adjanak a Canderel Green-nek.
A Reb A több mint háromszázszor édesebb a cukornál, így nagyon kicsi adag is elegendő egy kalória-mentes, vagy alacsony kalóriájú cukorpótló létrejöttéhez.
A Canderel Green tabletta
Canderel Green tabletta ideális forró italokhoz. Az esztétikus adagoló praktikusan alkalmazható, akár a táskánkban is magunkkal hordhatjuk. Ugyan úgy ízesíthetjük vele a forró csokoládét, tejeskávét vagy más meleg forró italokat, mint a hagyományos cukorral. Csak éppen a fehér, barna, nád és egyéb cukorban található kalóriáktól mentesen!
A Canderel Green por
A Canderel Green por praktikus szórófeje megkönnyíti a termék használatát. Bármilyen recepthez, sütéshez, főzéshez igénybe vehető, pont úgy ízesíti kedvenc desszertjeinket, ahogyan a cukor. Egy kiegyensúlyozott étrend részeként, a Green por tökéletes választás lehet a mindennap fogyasztott desszertekhez -süteményekhez, gyümölcsökhöz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.