színészek

Celeb

Soha nem hallott kulisszatitkokról meséltek a TV2 sztárjai - videó

A hétfőtől vadonatúj részekkel folytatódó Doktor Balaton színészei, Fésűs Nelly és Laklóth Aladár voltak ma reggel a Mokka vendégei.

Aktuális

A hazai hírességeket is meghódította a SUP jóga – videó

Már itthon is hódít az állva evezés, egyre többen állnak a Balatonon a speciális deszkára. Siófokon még ennél is továbbmentek az Exatlon sztárjai és népszerű színésznőink, a SUP-ozás új dimen­zió­jával ismerkedtek meg.

Celeb

Hitte volna? Ezt a mellékszereplőt tette a leggazdagabbá a Trónok harca –Top10-es lista

A népszerű sorozat több színészből is milliárdost faragott, de az első három leggazdagabb még a filmrajongóknak is meglepetés.

Celeb

Fél éve van új munkát találni a megszűnő Barátok közt színészeinek

Celeb

Filmen játssza el az agyvérzését Kulka János: fáradékony és figyelni kell a fizikai határaira, mégsem kért dublőrt - Fotók

Fazakas Péter rendezésében már negyedik hete folyik az új magyar nagyjátékfilm, A játszma forgatása. A játszma a kilenc éve bemutatott A vizsga folytatása, amelyben az első rész ikonikus karaktereit játszó színészek - Kulka János,...

Celeb

Félpucéran mentették az ájult nézőt a színészek

A színészek a színpadról leugorva hurcolták le az öntudatlan nézőt az emeletről. Rajtuk kívül ugyanis nem volt férfiember, aki segített volna a cukorbeteg férfin.

Celeb

Ászok tették naggyá Jokert

Joaquin Phoenix alakítása az előzetesek alapján ígéretes, sokan máris a legemlékezetesebb Joker-figurák közé sorolják. A Bors most a nagy elődöket is bemutatja.

Celeb

Eva Mendesnek Ryan Goslingtól lett kedve a gyermekvállaláshoz

Aktuális

Erkölcstelennek kiáltották ki a Liliomfi sztárjait

Erkölcsi vizsgálatot indítottak Makk Károly ellen, aki Krencsey Marienne-be szeretett bele a legendás film forgatása alatt 1954-ben. Darvas Ivánt is hírbe hozták kolléganőivel, aki akkoriban Tolnay Klári férje volt.

Celeb

Bréking: Megszületett Szabó Győző gyereke