Celeb

Nagy döntéseket hozott Rékasi Károly, teljesen átszervezte az életét

Bors

Létrehozva: 2019.02.28.

Forrás: Bors

A magánéletben, a kikapcsolódásban és a színészi pályán egyaránt pörög Rékasi Károly (57). Új kihívásokat keres magának.

A nyáron megkérte szerelme, Pikali Gerda színésznő kezét, akivel már tervezik a "nem hétköznapi" esküvőjüket. Nemrég szakított szakmai szerelmével: elköszönt a József Attila Színháztól.

– Az elköszönés után persze pocsékul éreztem magam, hisz mindig is azt vallottam, nekem két szakmai szerelmem van:  a József Attila Színház és a Barátok közt – hangsúlyozta Rékasi Károly a Story magazinnak adott interjúban.

A színész a Barátok köztben továbbra is forgat. Rendszeresen vőfélykedik lakodalmakon. A kétszemélyes Boldogság című előadást pedig, amit ketten játszanak Gerdával, az ország különböző pontjain utaztatják majd idén.

Közösen lép színpadra nyáron a fiával, Zsigmonddal is irodalmi esteken. Ezen kívül idén is körbetekeri kerékpárral a Balatont, csakúgy mint 40 éves kora óta minden évben. Valamint elindul egy 4 kilométer úszás, 100 kilométer biciklizés és 23 kilométer futásból álló triatlon versenyen is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek