piros lap

Sport

Olyan történt az NB I-es focimeccsen, senki nem hitt a szemének - videó

Sport

Bozsik: Szolnokit el kellene tiltani színészkedésért!

Kiverte a biztosítékot a szurkolóknál Böde Dániel piros lapja, miután egy vi­deóból kiderült: az általa enyhén meglökött Szolnoki Roland széles mosollyal fogadta a kiállítást.

Sport

Ismét piros lapot kapott a Honvéd edzője – Sannino: Nagyítóval figyelnek a bírók!

Képtelen a kispad előtt kialakított technikai zónán belül maradni a Honvéd temperamentumos edzője, Guiseppe Sannino. A már másodszor kiállított olasz szerint a bírók ki vannak rá hegyezve.

Aktuális

Bajnokok Ligája - Példátlan hármas büntetés sújtotta az Ajaxot

Két kiállítást és egy tizenegyest szenvedett el egy támadáson belül az Ajax az idei BL-szezon eddigi legjobb meccsén a Chelsea ellen. Szabó Zsolt korábbi játékvezető szerint jó döntések születtek.

Sport

Súlyos eltiltástól tart Huszti Szabolcs

A jogtalan kiállítás és a vereség mellett az bántja a legjobban a Vidi játékosát, Huszti Szabolcsot, hogy eltiltás miatt nem segítheti csapatát a visszavágón.

Sport

Megfenyegette a FIFA a játékosokat

Sport

Cantona kungfu-rúgását idézte Evra - videó

Vélhetően a gyen­ge szereplés miatt már a bemelegítésnél szidták a marseille-i focistákat saját szurkolói, ezért Patrice Evra fejbe rúgta az egyiket. Bognár Tamás még a kezdés előtt kiállította.

Sport

Piros lapott kapott a hányásért – videó

Sport

Lipták-Kassai balhé: Megláttam a piros lapot és leszállt a lila köd

<p>A focista állítja: nem nyúlkált senki férfiasságához.</p>

Sport

Lábtörés, pofonok és négy piros a megyei meccsen

<p>A koppánymonostoriak megtámadták a játékvezetőt, és a segítségére érkező banaiakkal is összecsaptak a megye II-es meccsen. Egy törött lábú játékost mentő vitt kórházba.</p>