Sport

Ausztrián át menekítették a bírót

K. B.

2015. május 6. szerda 11:15

Állítólag ausztriai kitérővel kellett kimenekíteni Bencsics Tamást és bírókollégáit a Répcevis–Csapod meccsről, amelyet a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályban rendeztek.

Bencsicsék bűne az volt, hogy félbeszakították a partit. Mondjuk nyomós okuk volt rá. Megütötték Bencsicset. A játékvezető a mérkőzés hajrájában, 2-0-s hazai vezetésnél büntetőt ítélt a vendégek ellen, de ez még nem volt elég, elővette a piros lapot is. Na, ekkor elszakadt a cérna a csapodi kapusnál, és a meccs itt véget is ért.

– Először a sárgát vette elő. A kapusunk már el is foglalta helyét a büntetőhöz, amikor mindenki döbbenetére mégiscsak pirosat kapott – nyilatkozta a Borsnak Németh László, a Csapod SCE szakosztályvezetője.

– A játékosunk a lapot akarta kiütni a játékvezető kezéből, de – véleményem szerint nem szándékosan – eltalálta a spori szemüvegét is. Amikor megkérdeztem, miért szakadt félbe a meccs, azt mondta, mert megütötte a kapus.

A bíró bevonult az öltözőbe, mire akkora patália alakult ki odakint, olyan üvöltözés és fenyegetőzés, hogy Bozsoki András, a Répcevis elnöke kis híján kihívta a rendőrséget – árulta el maga Bozsoki a Kisalföldnek. Az ott olvasható nyilatkozatából derül ki az is, hogy a házigazdák annyira féltették szegény sporttársak testi épségét, hogy Ausztrián keresztül menekítették haza őket.

– Ez nem igaz – háborgott a Borsnak Németh László. – Bozsoki úr nyilatkozata felháborító és megbotránkoztató. Semmilyen veszély nem fenyegetett senkit – szögezte le. A sportvezető szerint nem azért mentek Ausztria felé a játékvezetők, mert menekültek, hanem mert arra rövidebb az út Sopron és Harka felé. Németh egyébként úgy látta, hogy sem ők, sem a szurkolók nem fenyegetőztek, játékosaik zokszó nélkül tudomásul vették, hogy vége a mérkőzésnek, és bevonultak az öltözőbe.

Egy biztos. A kapus ügyében a fegyelmi bizottság mondja ki a döntő szót. Több hónapos eltiltás várhat rá.
 

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

ripost.hu

Megunta a titkolózást: Bevallotta, kit szeret Tóth Dávid exe

she.life.hu

Nyílt levél a férfinak, akit nem értékeltem eléggé

szon.hu

A levegőből figyelnek a zsaruk Nyíregyházán! Ennyi ember bukott le! (videó)

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

origo.hu

Zalatnay Sarolta: külföldi szexkalandoktól a meztelen képekig - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó