Mikó István

Celeb

Mikó István: A mának élek

Igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a napjaiból Mikó István. A színművész nem akar az emlékekbe temetkezni, a jövőbe néz és az élet minden pillanatát szeretné úgy és olyan erőteljesen megélni, ahogy csak lehet.

Celeb

Budi előtt köszöntötték fel a szülinapos Mikó Istvánt

Már hetvenkedhet(ne) Mikó István, hiszen betöltötte hetvenedik születésnapját. A Jászai Mari-díjas Érdemes művész azonban nem vág fel a korára, inkább dolgozik, hiszen élete a színház.

Celeb

A kedvese lett Mikó István anyósa

Aktuális

Mikó István újra Beatles-tag lesz

Ismét Beatles-dalokat énekel Mikó István. A színészt a The Blackbirds együttes hívta meg vendégművésznek az ötven évvel ezelőtt piac­ra dobott Beatles-nagylemez, az Abbey Road előtt tisztelgő koncertjére.

Celeb

Mikó István: Felismerik bennem a főkukacot

Türelmes ember, csak ötödik próbálkozásra vették fel a főiskolára. Más már feladta volna, de ő kitartóan küzdött, hogy gyerekkori álma valóra váljon, és színész legyen.

Celeb

Mikó István: Sosem éltem luxusban

Celeb

Kantátát írt magának Mikó István

Nem teljesült Mikó István szerepálma, pedig élete vágya volt, hogy az Operaház fantomjának címszerepét eljátszhassa.

Celeb

Mikó István: Micimackó kell ebben az őrült világban

<p>Csak Mikó István és Szacsvay László hangja a régi, Malackát például Földessy Margit helyett férfi színész, Elek Ferenc szinkronizálja a Barátom, Róbert Gida című filmben.</p>

Celeb

Otthon kedvese rendezi Mikó Istvánt

Még Rómeó gatyájában sem sikerült elcsábítania a nőt, akivel közel három évtizede él. Pedig rendezőkért parancsba adhatta volna.

Celeb

Túl sok volt a medvékből Mikó Istvánnak