Michelisz Norbert

Sport

Nincs barátság Tassi Attila és Michelisz Norbert között az aszfalton

Michelisz Norbertnek, Tassi Attilának és Boldizs Bencének is szurkolhatnak a hétvégén a magyar rajongók a Hungaroringen. Tassi szerint megjósolhatatlan melyik pilóta éri el a legjobb eredményt a túraautó-világkupa Magyar Nagydíján. 

Sport

Hoppá! Magyar versenyző, de nem Michelisz szerezte meg a második rajtkockát Mogyoródon

Az argentin Esteban Guerrieri nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) időmérő edzését a Hungaroringen zárt kapuk mögött zajló Super Racing Festival szombati napján.

Sport

Michelisz Norbert dobogóra tör Mogyoródon

Dobogós helyben bízik a Hungaroringen a WTCR címvédője, Michelisz Norbert.

Sport

Michelisz Norbert: élvezem az apaszerepet!

Családjával pécsi otthonában vészeli át a koronavírust a túraautó világkupa-győztes, Michelisz Norbert, akit nemcsak versenyzőként, hanem csapattulajdonosként is érzékenyen érint a járvány.

Sport

Michelisz: Gyorsabb lettem apukaként

Gyermekei születése után a család lett a legfontosabb Michelisz Norbert életében. Úgy véli, ez kellett ahhoz, hogy első magyarként elhódítsa a túraautó-világkupa serlegét.

Sport

Felült a túraautózás trónjára Michelisz Norbert

A magyar autósport egyik legnagyobb sikerét aratva túraautó-világkupagyőztes lett Michelisz Norbert. A Hyundai pilótája kaotikus körülmények között ért a csúcsra.

Sport

WTCR - Michelisz dupla pole pozícióval nyitott

Michelisz Norbert karnyújtásnyira van a túraautó Vk-sorozat végső győzelmétől. Nem csak ve­zeti a pontversenyt, mindkét sepangi időmérőn megszerezte a pole pozíciót, állva hagyva riválisait.

Sport

Michelisz az élről várja a szezonzárót

Michelisz Norbert Makaóban is dobogóra tudott állni, a nyitó futamon második lett, s újra átvette összetettben a vezetést. Kilenc pont előnnyel várja az utolsó, sepangi állomást.

Sport

WTCR – Michelisz hajszálra a végső győzelemtől

Sport

Michelisz furán vesztett az előnyéből