kapcsolatok

Politika

Orbán Viktor: a magyar-német kapcsolatok fejlesztése stratégiai jelentőségű

Aktuális

Így foghatunk gazdag nőt a neten!

Ebben a hónapban indult útjára egy olyan társkereső oldal ami azt ígéri, hogy valódi luxus kapcsolatokra tehet szert az, aki ezen regisztrál. De mit jelent a luxus ezekben a kapcsolatokban és mit remélnek ezektől a regisztrálók? A Bors utánajárt.

Celeb

Debreczeni Zita könnyek közt mesélt: édesanyjával alig, tesójával egyáltalán nem beszél - videó

Könnyek között mesélt rossz családi kapcsolatáról Annoni Zita.

Celeb

Gesztesi többet van a gyerekeivel, mióta internetezik

Egyszavas kódokkal üzen az új ismerőseinek, hogy bizonyítsa, tényleg ő kezeli a Facebook- és Instagram-oldalát. A színész számára egy új világ nyílt meg, amit őszintén szólva még mindig nem teljesen ért.

Aktuális

Orbán: Európa ma szenved a migrációtól

Európa ma szenved a migrációtól és a terrorizmustól, a terroristák a migrációval juttatják be az embereiket Nyugat-Európába, ezekkel a jelenségekkel szemben fel kell lépni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök jeruzsálemi sajtótájékoztatóján,...

Celeb

Pinkre csápol a Szigeten Gianni és Zita

Celeb

Zimány Linda: Fura 5-ig dolgozni

Celeb

Nőügyei miatt lett érdekes személyiség Hajdú, felesége nem tett hozzá a karrierjéhez

A szétköltözése óta először adott interjút Hajdú Péter. Ráadásul egyszerre kettőt is, így volt szó mindenről, így Sarka Katáról, politikáról és a TV2-es búcsújáról.

Test és lélek

Ezekkel a dolgokkal elképesztően árt az immunrendszerének

Ha azt vesszük észre magunkon, hogy egyre többször vagyunk betegek, vagy nehezebben gyógyulunk a szokásosnál, érdemes arra gondolunk, hogy valamivel károsítjuk az immunrendszerünket.