Celeb

Zimány Linda: Fura 5-ig dolgozni

O. Zs.

2016. október 10. hétfő 05:20

Zimány Lindának egészen megváltozott az élete, amióta ügyvédbojtárként  irodai munkával telnek a napjai. Az egykori modell a Borsnak beszélt arról, hogyan birkózik meg új feladataival.

–  Elég sokrétű vagyok, úgyhogy nem félek attól, hogy nem tudok teljesíteni. A reggeli korán keléssel sincs problémám, normál esetben is mindig időben felkeltem. Az úgy alapból adja magát. Inkább az a furcsa, hogy délután 5-6-ig bent vagyok és  dolgozom. Kivéve, ha nem kell bíróságra menni. Elég jövős-menős meló. Nyilván az eddigi életemhez képest más valóban – magyarázta a Bors riporterének  Zimány Linda, és elárulta, leginkább a polgári jog érdekli.

– A bojtárévek alatt büntetőügyi tárgyalásokra is járok. A kollégáim által jó néhány dologba betekintést nyerek, de ez nem a magamfajta nőnek való, mert én elég lelkis vagyok, és ez néha kicsit sok nekem. Inkább meghagyom ezt a férfi kollégáknak. Az akasztják a hóhért alapon kicsit ráfeküdtem az irodában  a személyiségi jogi perekre, amiből elég sok van, ugye – magyarázta lelkesen a Borsnak Linda, aki egyelőre nem tudja pontosan, melyik irányba induljon el majd diplomás ügyvédként.

– Mindent meg kell tanulnom, és mindent meg is szeretnék. A szakvizsgát mindenképpen megcsinálom, és utána a terveim szerint már ez az egész magától fog pö­rögni körülöttem. Ez alatt a gyakorlattal töltött három év alatt valószínű kialakul már egy ügyfélköröm. Re­mélhetőleg a szakvizsgáról már úgy jövök ki, hogy úgy társulhatok majd a mostani főnökömhöz, mint ügyvéd, és már nem mint ügyvédjelölt – szögezte le az egykori modell, elárulva azt is, hogy ügyvédjelöltként is csak előnyét élvezi annak, hogy modellként ismerte meg a fél ország.

–  Az egyetem alatt is mindig sokat hangsúlyoztam, hogy a kapcsolatokon sok múlik. Ki kiket ismer, ez alapján vesznek majd fel az irodába.  Utána meg azért kell dolgozni, hogy bent is maradj. Nekem így nyilván elég sok ügyvéddel volt lehetőségem megismerkedni a közös baráti társaságokban – tette hozzá dr. Zimány Linda.     

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

origo.hu

Viharos széllel törnek be a hózáporok