Celeb

Gesztesi többet van a gyerekeivel, mióta internetezik

F. Zs.

2018. szeptember 4. kedd 05:20

Egyszavas kódokkal üzen az új ismerőseinek, hogy bizonyítsa, tényleg ő kezeli a Facebook- és Instagram-oldalát. A színész számára egy új világ nyílt meg, amit őszintén szólva még mindig nem teljesen ért.

A színész későn érő típus, legalábbis ami a huszonegyedik századi technológiákat illeti: az 55 éves Karcsi mindössze pár héttel ezelőtt jelent meg a közösségi oldalakon. Mivel Gesztesi Károly világéletében ügyes üzletember volt, azt feltételeztük, hogy reklámokból szeretne több bevételhez jutni, ezért regisztrálta magát az interneten. De kiderült, hogy inkább a kíváncsiság hajtotta.

– Mondanám, hogy megtervezett dolog volt, hogy elindítottam a saját oldalaimat, de az igazság az, hogy a nagyfiam unszolására regisztráltam – mondja a Bors kérdésére Gesztesi. – Igazából hidegen hagyott eddig a Face­book, hiszen ahányszor olvastam róla, rendszerint felesleges információkat láttam ömleni onnan. De rádöbbentett a fiam, hogy ha saját oldalam van, ott a saját szavaimmal tudom elmondani mindazt, amit közölni szeretnék, és ez megtetszett. Többé nem vagyok kiszolgáltatva senkinek, ha kommunikálni szeretnék – mondja.

Érdekes, hogy a színész csak most érezte szükségét a netes jelenlétnek, hiszen az összes gyermeke, köztük a 12 éves Gesztesi Panka is évek óta aktív szerepőlje a közösségi oldalaknak, nem kis sikerrel. Liptai Claudia és Gesztesi közös kislánya több ezer követővel rendelkezik, velük osztja meg rendszeresen az RSG edzésen felvett videóit, a versenyeiről pedig az eredményeit. Ha valakitől érdemes tanulnia Károlynak, akkor az a kislánya. Gesztesi alig két hete van jelen a Facebookon és az Instagramon, de már most meggyűlt a baja a rendszerekkel.

– Aki bejelöl és ismerem, azt visszajelölöm, de azt hittem, hogy mindenkinek válaszolni kell, aki írt nekem… – meséli nevetve. – Ezen a ponton, két hét után majdnem elmenekültem az oldalról, de szerencsére felvilágosítottak, hogy nem kell és nem is lehet mindenkinek válaszolni, aki ír. Ez úton is bocs mindenkitől! – teszi hozzá a színész, majd így folytatja: – A másik gond, hogy sokan nem hiszik el, hogy tényleg én vagyok, mert elég sok kamu profil működött a fotómmal, ezért azt is magyarázni kell, hogy tényleg én vagyok. L. L. Junior például rám írt, hogy valóban én vagyok-e? Neki csak egy szót küldtem válaszul: „pacal”. Ebből Laci pontosan tudta, hogy más nem lehet, mert a közös fellépéseink után mindig bevágunk egy tányér pacalt, akárhol járunk.

Gesztesi, tele újonnan szerzett élményekkel azt mondja, óvatos lesz, hogy ne szippantsa be az internet, ezért esténként és a hétvégén sosem látogatja az oldalait.

– A kevés szabadidőmben viszont szívesen szörfözök a neten, így a gyerekeimmel is még több időt tudok tölteni. Ezen kívül a régi ismerősökkel is aktívabb kapcsolatot tudok tartani. És ez nagyon jó dolog.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15148109_auto_resized.jpg
origo.hu

Tragédia Siófokon, ablaktisztítás közben zuhant a mélybe egy nő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8862_resized.jpg?avcount=1664211009
origo.hu

37 ember robbant fel Márkushegyen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15148781_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Belefulladt a fürdőkádba a 10 hónapos fiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149752_auto_resized.jpg
ripost.hu

Bikiniben mutatta meg hatalmas pocakját Szegedi Fecsó kedvese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147683_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Giorgia Meloniék sima győzelmet arattak Olaszországban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8861_resized.jpg?avcount=1664211009
origo.hu

Lövöldözés volt egy iskolában, több halott, sok sérült van - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149330_auto_resized.jpg
travelo.hu

Olaszország harmadik legnagyobb légitársasága lett a Wizz Air

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149979_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Termékvisszahívás: ha ilyen virslit vettél, nehogy megedd!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147506_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Menekültek az emberek az M7-es autópályán: szörnyű, ami történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149908_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt az erdőkertesi páros öngyilkosság női áldozatának édesanyja: Tragédiák sorozta érte Katát

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/r5gtrEf66E3OEp8JoKTKLg0FBK53SxttWzJPHGnicHw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxM2I1M2I0OWExODRiOGFiYjI3Y2Y3ZjE4ZDVlNDdk.jpg
Szexi

Mellét a kamerába nyomva rázza Tolvai Reni

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/FfPOnYvcf2g045X4dic6Vr-O12TpEt2JAQB6HTnLGV4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhmYzQwODQ2NzU5ZDRkNzA4OWYyMTczYzBlNGUwMmM3.jpg
Titok

Most derült ki: Nem is akkor született Meghan Markle kisfia, mint eddig hittük