Bors-játék

Mázli

Csanádpalotai az első Hármat egy csapásra nyertese

Gálné Ludányi Terézia 300 ezer forinttal lett gazdagabb.

Pénzeső

Egymilliót nyert a Borssal a 76 éves nyugdíjas

Aktuális

Milliomos kisasszonynak hív azóta a férjem – milliókat nyertek olvasóink a Borstól

Ketten egymillió forintot, Kovács Istvánné viszont hárommillió forintot visz haza a Borstól a Tépj és nyerj! játéknak köszönhetően. A pénz jól jött mindhárom háztartásban: lakásszépítésre vágynak az asszonyok.

Celeb

Korda György segít nyerni a Bors olvasóinak

A hazai tánczene koronázatlan királya azt mondja, mindenki életében megvan ugyanaz a szerencsefaktor, de csak az igazán sikeres emberek képesek bevonzani Fortunát. A Bors legújabb játékában többen milliós nyereményhez juthatnak.

Aktuális

Ötszázezret nyertek a Borssal Szásziék!

Aktuális

Bors-őrjárat Fóton – Máris imádják a Bors játékát!

Telitalálatnak bizonyul a Bors legújabb nyereményjátéka: összesen 10 millió forint készpénzt lehet nyerni most kedvenc napilapjukkal. Ezentúl minden hétvégén az ország különböző településeire látogat a Bors, hogy osztozzunk olvasóink örömében.

Celeb

Kézrátéttel segített – Ikreket szült a meddő asszony Bódi Guszti áldása után

Amerre csak járnak, szerencsét hoznak  és találnak. Nem csoda, hogy a ma induló, tízmillió forint össznyereményű  játékunkhoz ismét a két legendát választottuk reklámarcnak. Hulljon az Aranyeső  újra a Bors olvasóira, olvassanak minket,...

Celeb

Játsszon ismét Bódi Gusztiékkal: újra aranyeső a Borsban!

Játsszon a Borssal! Hétfőtől beindul az Aranyeső! Kizárólag pénzt lehet nyerni, nem is akármennyit! 10 millió forint össznyeremény vár olvasóinkra! Egészen december 13-áig, hat héten át kísértheti a szerencséjét! Tépjen és nyerjen!

Celeb

Nem hiába házasok: így civakodnak Bódi Gusztiék – videó