Aktuális

Milliomos kisasszonynak hív azóta a férjem – milliókat nyertek olvasóink a Borstól

Hu-Zo

Létrehozva: 2021.03.16.

Ketten egymillió forintot, Kovács Istvánné viszont hárommillió forintot visz haza a Borstól a Tépj és nyerj! játéknak köszönhetően. A pénz jól jött mindhárom háztartásban: lakásszépítésre vágynak az asszonyok.

A Bors Tépj és nyerj! já­tékának főnyereményét, a hárommil­lió forintot Kovács Istvánné nyerte Mihályiból.

– A Borsot még vasárnap is megvesszük a férjemmel. Negyvennégy éve vagyunk együtt, azóta bárhova megyünk, mindig rengeteg újságot veszünk. Az esélytelenek nyugalmával pakolásztam a lapokat, aztán ebéd után kezdtem el az olvasásukat. A Borsnál még gondolkodtam is, hogy letépjem-e a matricát, mert csak este szoktam, vagy másnap, de aztán megtettem. Nézegettem a három A betűt, és mondom magamban, ez olyan, mintha nyertünk volna! – emlékezett Kovács Istvánné, aki azt hitte, káprázik a szeme, ezért segítséget kért.

– Kiáltottam az édesanyámnak, hogy mama, gyere, nézd meg te is! Tűnődtünk még egy darabig kettesben, aztán úgy döntöttem, hogy felhívom telefonon a játékirodát. Amikor visszaigazolták, hogy nyertes vagyok, akkor kezdtem csak elhinni, mert soha életemben semmit nem nyertem. A nagybátyám 1972 óta játszott ugyanazzal az öt számmal a lottón, amit aztán „örökölt” a felesége, most pedig én játszom vele eredménytelenül – mesélte a Bors-nyertes, aki a helyi vegyeskereskedésben dolgozik. 

Amikor megjött a számlámra a nyeremény, akkor mertem elmesélni a munkatársaimnak, mert csak akkor tudatosult bennem, hogy ez a valóság – emlékezett. 

– A Borsnak minden betűjét mindennap kiolvassuk a férjemmel. Mondta is, hogy ezt feltétlenül kiérdemeltük. Nagyon örült, és azóta milliomos kisasszonynak hív. Persze az elköltés közös lesz. Ha feloldódik ez a vírusos helyzet, valahová elmegyünk egy nagyobb kirándulásra. Nekem még két évem van a nyugdíjig, a férjem 69 éves, most hagyja abba a kisvállalkozását. Nyáron festést és parkettázást terveztünk, úgyhogy ez a pénz jól fog jönni – árulta el a hölgy.

Pezsgővel köszönöm meg a postásnak

A 60 éves, mosonszentmiklósi ápolónő, Ponty Lászlóné Marika fia hálálkodik: végre szerencse érte a családjukat azzal, hogy egymillió forintot nyertek a Borssal. 

– Nem valamilyen babonás szokás alapján választottuk ki a többi példány közül a nyertes lapot, a véletlen szerencsét a postásunk hozta el nekünk. Utólag mondtam is neki, hogy kap majd egy pezsgőt. A kolléganőimnek is elmeséltem már, és mindenki azt mondta, hogy jó helyre jött a pénz, megérdemeltük – nevetett a nyertesünk.

A postások hajnalban járnak, úgyhogy a reggeli előtt már ott volt az újság. 

– Én dolgoztam, úgyhogy a férjem hozta be a Borsot. Első dolga volt megnézni, mi van a matrica alatt, és rögtön hívott, ami nem túl gyakori. Mondta, hogy nyertünk, én meg, hogy nem hiszem el. Gyorsan telefonáltam a játékirodába és kiderült, hogy igaz. A 31 éves fiamat is azonnal felhívtam. Ő azt mondta, hogy végre valami szerencse ért minket. Nagy öröm volt a családban, és még most is hihetetlennek tűnik. Szeretjük az újságot, mindent elolvasunk benne és most aztán különösen örülünk, hogy előfizetjük a lapot – mondta.

A nyereményt nagyon jelentős összegnek tartják.

– Az egész életünk a munkáról szólt, nemigen fért bele szórakozás, és ez az összeg a mi számunkra jelentős. Azt mondják, a pénz nem boldogít, de azért jó, ha van. Ezt végre mi is elmondhatjuk. Felesleges vásárlásokra biztosan nem költünk belőle, inkább a ház felújítására gondolunk, és a „maradékot” a fiam kapja.

Végre megszépül a konyhám!

Egymillió forint készpénzt nyert a szôdligeti, 73 éves Hajdúné Toma Ilona a Bors játékán.

– Előfizetők vagyunk, minden reggel a postás dobja be fél kilenc körül az újságot a postaládánkba. A reggeli megszokott rend szerint mindig a férjem hozza be, ez így volt most, de a matricát már én téptem le. Megnéztem, és nem akartam hinni a szememnek. Mondtam neki, hogy nyertünk. Kérdezte, hogy mit? Mondom: három K van raj­ta, úgyhogy egymillió forintot. Tavaly elkezdtünk egy konyhafelújítást, de mire összejött a pénz, elment a mester, utána mire újra jött volna, elment a pénz. A befejezéshez soha jobbkor nem jöhetett volna ez a nyeremény, főleg most, hogy a tartalékok is erősen fogyóban vannak. Végre szép lesz a konyhám! – mondta nyertesünk. 

A házaspár szereti a Borsot, megunták, hogy mindennap a boltba kell menni érte, ezért lettek előfizetők. 

– Az olvasást mindig én kezdem. Ez így alakult, mert amíg a férjem dolgozott, ő csak a munka után jutott hozzá. Az utolsó betűig mindent elolvasok benne. Hátulról kezdem, a sporttól. Már csak azért is, mert keresem benne Fucsovics Marcit, mivel mi is arról a vidékről, Nyíregyháza környékéről származunk – árulta el Ilona.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162047_auto_resized.jpg
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714087816
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163188_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Készletkisöprést hirdetett az IKEA, megőrültek a vásárlók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156167_auto_resized.jpg
vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714087816
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162378_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros